DOLAR 32,2982 0.1%
EURO 34,7862 0.22%
ALTIN 2.400,020,30
BITCOIN %
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
YRP adayı Ünsal oldu

YRP adayı Ünsal oldu

ABONE OL
Ocak 25, 2024 20:15
YRP adayı Ünsal oldu
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Sarıoğlan da eski AKP meclis üyesi ve Süt Birliği başkanı Lütfi Ünsal YRP den Sarıoğlan belediye başkan adayı oldu.

Lütfi Ünsal yaptığı açıklamada,Kıymetli hemşerilerim,
2024 yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Sarıoğlan’ımıza Belediye Başkan Adayı oldum.
Seçimlerin olgunlukla, hoşgörülü ve barışçıl bir ortamda yapılması bu süreçte küslük, kırgınlık, dargınlık yaşanmaması en büyük temennimizdir. Hepimiz bu memleketin evlatlarıyız, akrabayız, arkadaşız, komşuyuz. Düğünde cenazede hep birlikteyiz. Her insanın hatası, yanlışı, eksiği olabilir. Birbirimizi hoş görmeli, aklıselim davranmalıyız. Seçimler gelir geçer biz her daim beraberiz biz yine bu memleketin ekmeğini yer, suyunu içeriz. Ekonomik şartların zorlaştığı bu günlerde hepimiz işlerimizi daha özverili yapmaya gayret göstermeliyiz.
Sarıoğlan’ımızın kaynaklarını en verimli şekilde kullanıp, en güzel hizmetleri getirme niyetindeyiz. Allah nasib eder ise haksızlığa, adaletsizliğe, ayrımcılığa, adam kayırmaya, yolsuzluğa, rüşvete ve ranta izin vermeyeceğiz.
Bizim meselemiz ne makam ne mevkii ne de koltuktur, bizim meselemiz memleket meselesidir. Bütün hemşehrilerimden yerel seçimlerde desteklerini bekliyor; saygıyla, sevgiyle muhabbetle selamlıyorum, dedi

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.