DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21592552,61%
Kayseri
22°

AÇIK

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Anadolu Azerbaycan Dostluk  Derneği üyeleri bir arada

Anadolu Azerbaycan Dostluk Derneği üyeleri bir arada

ABONE OL
Mayıs 3, 2024 16:55
Anadolu Azerbaycan Dostluk  Derneği üyeleri bir arada
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Azerbaycan Dostluk Eğitim Kültür Derneği üyeleri bir araya geldi.

Kayseri Tuana Restaurant’da gerçekleştirilen toplantıya Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Anadolu Azerbaycan Dostluk Eğitim Kültür Derneği Başkanı İsmet Taymuş, ile dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Anadolu Azerbaycan Dostluk Eğitim Kültür Derneği Başkanı İsmet Taymuş,yaptığı kouşmada Kayseri çok şanşlı bir il.Yeni emniyet müdürümüz şehrimize hol geldi.Çok iyi bir insan.Aramızda yine profösör hocalarımız var.Yazar ve ozanlarımız var.Her branşdan hemşehrilerimiz var.Hepiniz hoşgeldiniz.Derneğimiz Azerbaycan ile ilişkilerimizi iletletmek ve geliştirmektir’’ dedi.

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez de gecede bir konuşma yaptı.Dönmez,’’Sivas Yıldızelili bir hemşehrinizim.Çocukluğum köyde geçti.Hepimiz bbu vatanın evladıyız. Çok güzel ve zengin kültürümüz var.Bu ülkede birlikte yaşıyoruz.Benide aranıza davet ettiğiniz için sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum ‘’ diye konuştu.

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ise yaptığı konuşmada , Kayseri’yi çok sevdim.Burada gerek emniyet gerekse asayiş konularında bütün önemli ve güzel işlere imza atacağız inşallah.Aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.Hepinizi ailem gibi görüyorum.Beni davet ettiğiniz için çok teşekür ederim’’ dedi.

Gecede halk müziği sanatçısı misafirlere türkü söyleyerek unutulmaz bir gece yaşattı.

Gecede Kars ketesi,erişte aşı ,Azerbaycan tatlısı ikram edildi. Gecenin sonunda terekeme yöresine ait oyun oynandı.

En az 10 karakter gerekli