DOLAR 32,2836 0.08%
EURO 34,8199 -0.05%
ALTIN 2.450,760,77
BITCOIN 1954918-2,88%
Kayseri
21°

AÇIK

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Karakolda polis memuru dehşet saçtı;2 Şehit

Karakolda polis memuru dehşet saçtı;2 Şehit

ABONE OL
Nisan 28, 2024 00:05
Karakolda polis memuru dehşet saçtı;2 Şehit
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adıyaman Altınşehir’de bir polis memuru karakoldaki mesai arkadaşlarını kurşun yağmuruna tuttu. Karakola çok sayıda ambulans gönderildi. Ağır yaralılar var.

Bir polis, görev başındaki diğer polis memurlarına ateş etti Adıyaman’da bir polis, karakolda görev başında olan diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Olayda yaralanan polislerin olduğu öğrenildi. Olay, Adıyaman Altınşehir Polis Karakolu’nda yaşandı. İddiaya göre, karakolda görevli bir polis memuru, bilinmeyen bir nedenle görev başındaki diğer polis memurlarına silahla ateş etti. Olay sonrası yaralı polislerin olduğu, bazılarının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adıyaman Altınşehir polis karakolunda saat 20.15 sıralarında Karakol Amiri Başkomiser ve grup Amiri uygulama noktasındaki görevlendirme ile ilgili bir polis memuru ile çıkan tartıştışma sonrası

Polis karakolunda yeni göreve başlayan Polis Memuru Süleyman Uğur Şahin tarafından Karakol Amiri Başkomiser KAMURAN ÜÇGÜL ve Gruplar Amiri GÖKHAN ÖZER’i ağır yaralamış, o sırada karakolda görevli polisler tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Başkomiser Kamuran Üçgül ve Komiser Gökhan Özer doktorların tüm müdahalesine rağmen ŞEHİT düştü.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya
Bugün saat 20:15 sıralarında, Adıyaman Altınşehir Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru S.U.Ş., kendi beylik silahıyla Polis Merkezi Amiri K.Ü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Ekipler Amiri G.Ö.’yü yaralamıştır.

Olayın faili S.U.Ş, etkisiz hale getirilerek gözaltına alınmıştır.

Ağır yaralı olarak hastaneye sevk edilen Polis Merkezi Amirimiz K.Ü ve Ekipler Amirimiz G.Ö. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak maalesef şehit olmuştur.

Olayda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmıştır.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.