DOLAR 32,3274 -0.12%
EURO 34,7738 -0.18%
ALTIN 2.397,660,18
BITCOIN 20626560,66%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Dirmen;”Alperen Ocakları Gençleri Bekliyor”

Dirmen;”Alperen Ocakları Gençleri Bekliyor”

ABONE OL
Nisan 24, 2024 12:22
Dirmen;”Alperen Ocakları Gençleri Bekliyor”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mustafa Dirmen, 38 Data TV Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in program konuğu oldu. Kayseri’de gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaşarak eğitimlerine ve gelişimlerine destek olabilmek için çalıştıklarını dile getiren Dirmen, “Gençlerimiz ülkemizin geleceğinin temel taşlarıdır. Onların güzel bir ahlakla yetişmesi için Alperen ocakları olarak çeşitli etkinlikler ve kurslar düzenliyoruz. Gençlerimizi ocağımıza çay içmeye bekliyoruz.” Dedi.
Alperen Ocakları Kayseri İl Başkanı Mustafa Dirmen, gerçekleştirilen faaliyetler hakkında şu bilgileri verdi: Deprem şehrimizin ve ülkemizin unutulamaz bir gerçeğidir. Alperen Ocakları olarak Cumhuriyet Meydanına bir stant kuracağız. Resim sergisi yapacağız. Deprem olduğunda bizimle beraber hareket edecek kişilerin telefon numarasını alacağız. AFAD’ la çalışmamız olacak. Kayseri’de şu an resmi olarak 26 kişilik Alperen arama kurtarma ekibimiz var. Eğitim süreçleri ile çalışmalarımız devam ediyor. 6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinde Alpkurtlar olarak depremin yaşandığı ilk an itibariyle afad ile birlikte olan ekibimiz bölgeye intikal etti. Bölgeye giden ekibimizin sayısı bin kişiydi. AFAD la beraber çalışmalara katılım sağladılar. 10 ilimizin her birinde koordinasyon merkezleri oluşturduk. insani yardım alanında faaliyet vermeye başladık. ilk 3 gün içerisinde depremin olduğu an itibariyle yaklaşık olarak 100 TIR’a yakın insani yardım götürdük. Sonrasında da yardımlar devam etti. İllerimiz de koordinasyon merkezimiz hala devam ediyor.
Eğitim kültür ve sosyal faaliyetlerinde devam ettiğini dile getiren Dirmen, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Gençlerimize ücretsiz kurslar veriyoruz. Gençlerimizin madde bağımlılığına karşı savaşmamız gerekiyor. Alperen Ocakları olarak ciddi bir mücadele veriyoruz. Mayıs ayı içerisinde de madde bağımlılığıyla da alakalı konferanslarımız olacak Cumhuriyet Meydanımızda saha çalışmalarımız olacak bununla alakalı resim sergilerimiz olacak. ARGE ekibimiz şu an çalışıyor. Sağlık Bakanlığına kadar ulaşacak projeler açıklayacağız. Üniversite teşkilatımız, ARGE ekibimiz burada çalışmalar yapacaklar. Her şey daha iyi bir gençlik daha temiz bir toplum için. Biz gençlerimizin ailesine vatanına ve kendisine karşı faydalı bir birey olması için elimizden geleni yapacağız”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.