DOLAR 32,2207 0.04%
EURO 35,3294 0.3%
ALTIN 2.518,210,72
BITCOIN 2147854-0,57%
Kayseri
22°

AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Yusuf Akali vefat etti

Yusuf Akali vefat etti

ABONE OL
Ocak 25, 2024 09:22
Yusuf Akali vefat etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kara Harp Okulu 68 mezunları sayfasından yapılan duyuruda
Bir hafta arayla, bir arkadaşımızı daha kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Adana’da ikamet eden arkadaşımız Yusuf Akali; 22 Ocak Pazartesi günü tedavi gördüğü hastanede vefat etmiştir. 23 Ocak Salı günü, doğup büyüdüğü memleketi Kayseri’nin Felahiye ilçesinde, ikindi namazından sonra düzenlenen askeri törenle toprağa verilmiştir.

Yusuf arkadaşımız; hazırlamadan sonra Levazım sınıfına seçilmiş, çeşitli birlik ve kurumlarda, ikmalle ilgili görevler yapmıştır. Sessiz ve sakin, efendi kişiliği ile hepimizin sevdiği bir arkadaşımızdı. Aşağıda paylaştığımız mezuniyet albümünde de yazıldığı gibi, tam bir Beşiktaş sevdalısıydı. Beşiktaş’ın takımda devamlı oynayan futbolcuları haricinde; yedeklerine, genç takımına kadar hepsini, ezbere bilirdi. Ailesinden edindiğimiz bilgiye göre; bir yıl önce kısmi bir felç geçirmiş, fizik tedaviden sonra bastonla yürümeye başlamıştı. Bir hafta önce nefes darlığı nedeniyle hastaneye kaldırılmış, ancak yoğun bakımdaki tüm tedavi çalışmalarına rağmen, organ yetmezliğinden vefat etti
Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun,Cumhuriyet Mahlemizden Emekli Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf AKALİ’nin cenaze merasimine katıldık. Mevlam rahmet eylesin, ailesi ve yakınlarına sabr-ı cemil diliyorum. Dedi.

    En az 10 karakter gerekli