DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20417126,00%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SARIGÜL,” DAĞ FARE DOĞURDU”

SARIGÜL,” DAĞ FARE DOĞURDU”

ABONE OL
Mart 2, 2024 18:39
SARIGÜL,” DAĞ FARE DOĞURDU”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül seçim gezileri kapsamında Kayseri’nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde mitinge katıldı.

Sarıgül,”Sarıgül;”Kayseri’ye adım attığım andan itibaren hiçbir siyasi parti farkı gözetmeden Kayseri’deki yurttaşlarımın göstermiş olduğu ilgiye çok teşekkür ediyorum, yerel seçimlerde bütün siyasi partilere bütün adaylara başarılar diliyorum.Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanları ötekisi olmayan bi anlayışta çalışmalarını yapacaklar ve hiçbir siyasi parti farkı gözetmeycekler.Belediye başkanı olduktan sonra bütün şehri bütün halkı kucaklaycaklar bayrağımıza bağlı olan toprağımıza bağlı olan ulısal birlikten yana olan inançlarımıza saygı gösteren bütün yurttaşlarımızın oylarına talibiz inanıyorumki sevgi kazanacak mutluluk kazanacak ve bereket kazanacak ben sarıyere kayseriye oy almaya gelmedim dün akşam sarıyerdede aynı şeyi söyledim bütün.Kayserideki bütün Belediye Başkanlarına başarılar diliyorum, bugün başkanımız burada müthiş bi çalışma içerisinde, o çalışmaları en iyi şekilde yerine getireceğine ben inanıyorum” diye konuştu.

Miting de CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül , 38 DATA TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtlayan Sarıgül,”Emeklilerle ilgili maaş konularında insanların geçim sıkıntısı çektiklerini ifade etti. Verilen maaşın yetmediğini bir çok ailenin açlık sınırı altında yaşadığını sözlerine ekledi”. Sarıgül 3 bin TL emekliye verilen ücret çok az sayın Cumhur Başkanımızdan ricamız bu asgari ücretin yükselmesini rica ediyoruz” dedi.

Palas halkı’nın yoğun ilgi gösterdiği miting de CHP Sarıoğlan Belediye Başkanı Adayı Murat Özcan halka seslendi. Mitinge CHP il yönetimi ve partililer de katıldı Miting de CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül , 38 DATA TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtlayan Sarıgül,”Emeklilerle ilgili maaş konularında insanların geçim sıkıntısı çektiklerini ifade etti. Verilen maaşın yetmediğini bir çok ailenin açlık sınırı altında yaşadığını sözlerine ekledi”. Sarıgül 3 bin TL emekliye verilen ücret çok az sayın Cumhur Başkanımızdan ricamız bu asgari ücretin yükselmesini rica ediyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.