DOLAR 32,5285 0.24%
EURO 34,9320 0.4%
ALTIN 2.442,140,16
BITCOIN 2058962-0,30%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GENÇ,”ANTİDEMOKRATİK SEÇİM SÜRECİNİ YAŞIYORUZ”

GENÇ,”ANTİDEMOKRATİK SEÇİM SÜRECİNİ YAŞIYORUZ”

ABONE OL
Mart 2, 2024 18:34
GENÇ,”ANTİDEMOKRATİK SEÇİM SÜRECİNİ YAŞIYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül’ün Sarıoğlan Palas mitingi için mahalleye gelen CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, , 38 DATA TV’ye özel açıklamalarda bulundu. Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtlayan Genç,”Önceki seçimde olduğu gibi bu seçim sürecindede antidemokratik seçim süreci ilerliyor.TRT Genel müdürüne gittik.Diğer genel başkanların yayınlanma süresi ile bizim genel başkanımızın haberlerinin yayın süresine bakarsanız sürecin nasıl işlediğini görürsünüz.Ben kıymetli vekilimşze kıymetli başkanımıza tekrar hoş geldiniz diyorum inşallah güzel miting yapacağız.Bugün hep beraber ben teşekkür ediyorum sizlere” diye ifadesini bıraktı.”, dedi.
Genç ve partililer Sarıoğlan Palas’daki mitinge konvoy eşliğinde gitti.Kayseri ve çevre ilçelerden gele partililer kalabalık eşliğinde Palas Meydanı’nı doldurdu.Buradaki mitinge CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül ,de katıldı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.