DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20263485,10%
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

KILINÇ, “DİK DURDUNUZ, TÜRKİYE SİZİ KONUŞTU”

Develi ilçesinde faaliyet gösteren Öksüt Madencilikte taşeron firma Çiftayın maaş artışına karşı demokratik tepkilerini ortaya koyan işçiler, kendilerine destek veren Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç ile bir araya geldi

ABONE OL
Eylül 24, 2022 17:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

.

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç “Yeniden Refah Partisi olarak en başından en sonuna kadar yanınızdaydık, bundan sonraki süreçte de her türlü yanınızda olmaya devam edeceğiz. Türkiye sizi konuştu dik durdunuz, birlikte hareket ettiniz, örnek bir davranış sergilediğiniz için teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum tekrardan hayırlı uğurlu olsun” ifadelerinde bulundu.

İşçi temsilcisi Durmuş Ali Yeşiltepe ” İşçi arkadaşlar beni ve Sabri arkadaşımı gönüllü olarak işçi sözcüsü olarak belirlediler. Şuan geldiğimiz noktada başarılı buluyoruz kendimizi, %80 oranında başarılı bir hak kazancı elde ettik. Bu esnada bize birçok kişi destek oldu, ilk etapta konuyu duyar duymaz irtibata geçen ve yanımıza gelen İhlas Haber Ajansına, Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç’a, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Refik Bey’e ve İmdat beye çok çok teşekkür ederiz. Akp, Mhp Ve Chp İlçe başkanlıklarına, Kaymakam Beye, Develi’mizin Belediye Başkanına, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekilleri Çetin Arın ve Baki Ersoy Bey’e çok çok teşekkür ediyoruz. Ancak bundan daha çok Develi halkına teşekkür ediyoruz haklı davamızda bizi yalnız bırakmadılar. İşveren tarafında ana firmamız ve kendi firmamıza da yine hassasiyetli davrandıkları için teşekkür ediyoruz, duygularımızı, ne demek istediklerimizi, hissiyatlarımızı tam olarak anlayabildiler. Süreç uzamadan kimse zarar görmeden kısa ve olumlu şekilde sonuca varıldı. Maaşlar birçok meslek dalı olduğu için onu tek tek sayamam ama genel itibariyle %50 ile %60 arasında değişen bir oranda zam aldık. Bu da bizim hedeflediğimiz orana çok yakın haricinde Sendika haklarımızı bir çoğunu kabul ettiler, bu başarılı bizim için” dedi.

İşçi temsilcisi Sabri Sosun ” Bu süreçte bizim yanımızda bulunan arkadaşlara öncelikle teşekkür etmek istiyorum, kendileri hiçbir şekilde ortamın karışmasına müsade etmediler ve bizleri temsilci olarak seçtikleri için bizde onlara yönlendirici olduk. Bu süreci kazandık %80 oranında da bir alım gücümüz oldu, bu arada şirketimize de teşekkür etmek isteriz. Yanımızda olup bize destek verenlerden gerçekten Allah razı olsun bu süreci bizimle beraber yürüttüler bizde hiçbir şekilde insanlarımızın tabiri caizse gaza getirmek gibi derdimiz yoktu, ne de şirketimizin zarar görmesini isterdik, öyle oldu zaten. Bu süreçte bizi ilk duyan Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Başkan’a ayrıca teşekkür etmek istiyorum ve gece arayıp ta benim yanımda duran İmdat Başkan’a buradan çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun mutluyuz, Allah izin verirse sabah yeniden doğmuş gibi işe gideceğiz ve daha yüksek performanslarımız olacaktır inşallah, teşekkür ederim sağ olun” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.