DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20753290,81%
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
”AH O GÖZLERİN”E  KLİP ÇEKTİ

”AH O GÖZLERİN”E KLİP ÇEKTİ

ABONE OL
Ocak 2, 2024 11:04
”AH O GÖZLERİN”E  KLİP ÇEKTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayserili iş insanı ikinci şiirine de klip çekti.Klipte daha önce yazdığı şiirle ilgili görselde yeraalan iş insanı şehirde 2 şiirine klip çekerek bu dalda bir ilki de başarmış oldu.

Geçen yıl ilk klibi olan Hazan Mevsimi’ne görsel hazırlayan ve sosyal medyada yayaınlayan İsmail Özbek diğer şiiri olan Ah o Gözleri’ e de klip çekti.Bu sayede yazdığı şiirlere klip çekmesiyle tanınan Özbek,Hazan Mevsimi adlı siirin klibinin ardından şiirimizin ikinci klibinide çıkardık.Hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz,daha güzel çalışmalara imza atabilmek için.bizim ikinci klibin cekimin de bizleri çok cesaretlendirdi dinleyicilerimiz ikinci eserimizi sabirsizlikla bekledi. İkinci eserimizde Ah O Gözlerin adlı Klibimizi çektik hedefimiz güzel ,kaliteli ,etkili insanların tamamen ruhuna uygun siirlerimizde kendilerini bulabileceği eserler oluşturabilmek. Siz değerli kıymetli dostlarimiza en güzel calismayi kaliteli ürünleri verebilmek için var gücümüzle çalışıp sizlere layık olma yolunda ilerleyip bu yolda mücadele edeceğiz. Gayret bizden Tevfik Allahtandir. Saygılarımı sevgilerimi sunarım,”diye konuştu.

İsmail ÖZBEK Kimdir; 1980 Pınarbaşı dogumluyum. Kamu yönetimi mezunuyum. Ticaretle uğraşıyorum evli ve ikiz çocuk babasıyım. Sanat alanında şiirle ugrasiyorum.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.