DOLAR 32,4158 -0.07%
EURO 34,8196 0.2%
ALTIN 2.430,65-0,31
BITCOIN 2018968-2,86%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ARIKAN’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

ARIKAN’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI

ABONE OL
Ocak 1, 2024 14:53
ARIKAN’DAN ADAYLIK AÇIKLAMASI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan 38 DATA TV’ye özel açıklamalarda bulundu.Arıkan,en çok iş bulma ile alakalı taleplerin geldiğini belirten Arıkan,mülakatlaların kaldırılması ilgili konunun hala devam ettiğini ifade etti.

KAYSERİ DE EN DOĞRU ADAYI ÇIKARACAĞIZ

38 DATA TV Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’în program konuğu olan Arıkan , 31 Mart Yerel Seçimleri’nde isminin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili geçtiği soruya ‘’Saadet Partisi bu şehir de daha fazla oy alma konusunda Kayseri de patlama yapacak.Ocak ayı sonuna doğru adaylarımızı belirleyeceğiz.İttifak konusunda bütün alternatifleri denedik ama kendi adayımızı 81 ilde ve bütün ilçelerde çıkaracağız.Ben olayım başka bir arkadaşımız olsun en doğru adayı bu şehirde çıkaracağız.En güzel hizmetleri yapacağız.Pazartesi günü milletvekilliği seçiminden bu yana ne yaptıklarımızı açıklayacağız.2023 Z raporu olarak başlığı adı altında, basın toplantısı yapacağız ’’ diyerek cevap verdi.

Kayseri de depremle ilgili konuya da sorunların çözülmesi konusunda ağırlık verdiklerini söyleyen Milletvekili Arıkan,”6 Şubat’ta büyük bir depren yaşadık.Kayseri de depremle ilgili alınan tedbirler konusunda soru sorduk.Cevap bekliyoruz.Pınarbaşı İlçesi’ndeki bir köyde yapılması düşünülen Patlayıcı Madde Fabrikası ile ilgili konuda da soru önergesi verdik.Hızlı tren ile ilgili verdik.2028 de de hızlı tren zor görünüyor.” açıklamasında bulundu.

KAYSERİ’DE HİZMETİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Arıkan,programda ayrıca hükümete yönelik eleştirilerde de bulundu.Kayseri otoban konusunda da ilerleme kaydedemediğini belirten vekil Arıkan, ”Kayseri işini bilir diye bir düşünce var.Yozgat ve Sivas hızlı trenle gidip geliyor.Cumhurbaşkanı,başbakan , bakan çıkarmış bir il olan Kayseri’ye bu yakışmıyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.