DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20863381,57%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X
Yalçın İncesu,Tuzhisar’daki projelerini açıkladı

Yalçın İncesu,Tuzhisar’daki projelerini açıkladı

ABONE OL
Şubat 22, 2024 17:21
Yalçın İncesu,Tuzhisar’daki projelerini açıkladı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Bünyan İlçesi Büyük Tuzhisar Mahallesi Muhtar Adayı Yalçın İncesu ,38 DATA TV’ye konuk oldu.Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in canlı yayın konuğu olan İncesu,seçime doğru programında mahalleye yapacağı projeleri açıkladı.

Program da mahallesine niçin muhtarlığa aday olduğunu açıklayan Yalçın İncesu daha önce bir yerleri de belirterek mahallenin en büyük sorununun doğalgaz ve ulaşım olduğunu söyledi.

Mahalleden anayol ve demiryolu ile ilgili kavşak ve hemzemin üstgeçit sorunları olduğunu belirten İncesu yapacağı hizmetleri de sıraladı .Tuzla Gölü için Çamur Tesisi,Sivritepe Meyve Bahçesi ‘nin de atıl olduğunu ifade etti.
Kaldırım,parke ve asfalt sorunu yaşadıklarını belirten İncesu TOKİ Vilları bölgesi,Tarım ve hayvancılık ile ilgili mahalledeki sorunlar Sosyal tesis,eğitim,kütüphane,sağlık ocağı ile gençler veya öğrenciler için projeleri hayata geçireceklerini belirtti.Bünyan Belediyesi veya kamu müdürlükleri ile iyi çalışcağını ifade eden Büyük Tuzhisar Mahallesi Muhtar Adayı Yalçın İncesu,seçimi kazanmaları halinde elinden gelen herşeyi Tuzhisar halkının hizmetine sunacağını sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.