DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20713880,89%
Kayseri
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BBP,TALAS ADAYI HAKAN TAŞPINAR OLDU

BBP,TALAS ADAYI HAKAN TAŞPINAR OLDU

ABONE OL
Şubat 22, 2024 16:57
BBP,TALAS ADAYI HAKAN TAŞPINAR OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BBP Kayseri Talas Belediye Başkan Adayını Hakan Taşpınar olarak açıkladı.

BBP Kayseri İl Başkanı Erkan Demirci, Talas Belediye Başkan Adayı olarak Hakan Taşpınar’ın adaylık belgesini takdim ederek hayırlı olsun dileğinde bulunup kendisine  başarılar diledi.

BBP  Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar, yaptığı açıklamada , ”Talas’ın sorunlarını biliyoruz.BBP partisi olarak hizmet belediyeciliğinin en iyisini Talas halkına yaşatacağız.Seçimlerde partimiz Talas’da en yüksek oyu alacak.Talas’da özellikle yüksek katlı binalar deprem konusunda sıkıntı yaşıyor.Öğrenci İlçesi Talas’da üniversite öğrencilerimize yönelik sosyal amaçlı projelerimiz var.Kırsal mahallelerde eksik olan asfalt,kaldırım ve yol konusunda sıkıntıları çözeceğiz.Talas’ı tanıtıcı festival ve sosyal etkinlikler yapacağız” diye konuştu.

Talas’ta yağmur yağınca altyapının iflas ettiğini ve bu sorunun özellikle ilçe halkına sıkıntı verdiğini ifade eden BBP Kayseri Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar,otopark ve ulaşım konusunda da sıkışıklıkları gidereceklerini sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.