DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20665340,96%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Yeni açılan camiye berat

Yeşilhisar da yeni açılan camiye beratı verildi.Sarız da mescit yapımı başladı. Kayseri Yeşilhisar da cami berat törenine Yeşilhisar İlçe Kaymakamı Fatih Bayram , Belediye Başkanı Halit Taşyapan ve İlçe Müftüsü Mehmet Yürek katıldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 21:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşilhisar’lı hayırseverler Abdulkadir Maden ve oğlu Fahri Maden ’in Kayseri-Niğde Karayolu üzerine yaptırmış oldukları Nurettin – Mahiye Maden Camii’nde hayırsevelerin yanısıra cami imamı ,cemaatin yanısıra ve protokolde berat takdiminde yer aldı.Törende hayırsever aileye duaların yazılı olduğu tablo hediye edildi.
Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan “Camiiyi ilçemize kazandıran hayırseverlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.Bu bölgede eksiklik olan camide tamamlanmış oldu,ALLAH CC razı olsun.Hayırlarını kabul etsin” dedi.
Öte yandan Sarız İlçesi Çörekder Mahallesi Bostanlık Mezrası’nda mescit yapımı başladı.Temel kazma işleri Sarız Belediyesi tarafından dün başlanan mescit inşaatında Belediye Başkanı Baki Bayrak inceleme yaptı.
Mezraya gelerek vatandaşlarla sohbet eden Bayrak ,’’ Çörekdere Mahallesi Bostanlık Mezramızın ibadethane ihtiyacı olan mescidimizin belediyemize ait arsamıza temel kazısını yaptık. Mezra halkı ve belediye işbirliği ile birlikte yapıp, yıl sonuna kadar hizmete açacağız .Vatandaşlarımızın ilgisine ve hayırsever hemşehrilerimize çok teşekkürler’’ , dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.