DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
YARIM YAPILAN ASFALT KÖYDE TEPKİ TOPLADI

YARIM YAPILAN ASFALT KÖYDE TEPKİ TOPLADI

ABONE OL
Haziran 3, 2023 09:45
YARIM YAPILAN ASFALT KÖYDE TEPKİ TOPLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri de asfalt eksik dökülünce vatandaşlar isyan etti

Bünyan İlçesine bağlı Büyük Tuzhisar ve Sultanhanı Mahalleleri ararsına dökülen asfalt yarım kalınca köy sakinleri tepki gösterdi.Mahalle sakinleri yolda yapılan eksik asfalta tepki göstererek yarım  yapılan işin tamamlanmasını talep etti.

Büyük Tuzhisar Mahalle sakinlerinden Salih Karpuz ”Başkan Memduh Büyükkılıç’a Türk köylüsü olarak Türk çiftçisi olarak bir mesajım var ;

“Adım Salih Karpuz domates üreticisiyim aynı zamanda salça yapmaktayız. Köyümüzün güzel yolları yapılırken, bazı yerlerde imkanları kısıtlı mı oldu başka bir neden mi oldu yarıda kesildi.

Biz vatandaş olarak, Tuzhisar halkı olarak bu yolumuzun beldesine kadar tamamlamasını arz ve rica ediyoruz. Eğer ki  bu bir seçim yatırımı ise zaten  biz Akp’ye oy vermiştik.

525 tane mahallemizden beldemizden oy çıktı. Ama bir tarafı yapılıp da  bir tarafı yapılmaz ise Dünyada görülmemiş antika bir olay olarak tarihe geçer.

Şimdi Büyükşehir Belediyesinden vatandaş olarak halk olarak buranın tamamlanmasını  aynı zamanda milli servet olan araç ve gereçlerimizin sağlıklı bir şekilde tarlalarına, evlerine, bahçelerine gitmelerini istiyoruz.

Sayın başkanım bu yatırımın devamının gelmesini sizden ” dedi. Sabri Cüce de mahalle muhtarı başkana varmış ama yeterli cebap lamamış.İlerde yolda büyük çukurlar var.İş yarım yapılmış.Asfaltın tamamlanmasını istiyoruz ”diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.