DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Anadolu Azerbaycan Dostluk Eğitim Kültür Derneği’nden KGC’ye ziyaret

Anadolu Azerbaycan Dostluk Eğitim Kültür Derneği’nden KGC’ye ziyaret

ABONE OL
Haziran 1, 2023 15:55
Anadolu Azerbaycan Dostluk Eğitim Kültür Derneği’nden KGC’ye ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Azerbaycan Dostluk Eğitim Kültür Derneği Başkanı İsmet Taymuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.Ziyarette Taymuş , KGC Başkanı Metin Kösedağ’a plaket takdim etti.

Dernek Başkanı Taymuş ziyaretde dernek olarak yaptıkları faaaliyetlerden bahsederek, ” Türk Dünyasının gönül coğrafyasının dört bir tarafında yaşayan bir çok dostumuzu ve bizleri de ziyadesi ile heyecanlandırmış ve gururlandırmıştır. Bizler de ‘bu yolda neler yapabiliriz’ diyerek uzun süredir yaptığımız görüşme ve istişareler sonucunda Kayseri merkezli Anadolu Azerbaycan Eğitim Kültür Dostluk Derneği adı ile derneğimizi kurduk ve çalışmalara devam ediyoruz” ,  dedi.

İleriye yönelik faaliyetler planladıklarını anlatan Taymuş, şunları kaydetti:”Sadece Bağımsız Türk Devletleri değil, Türk topluluklarıyla da diğer oklarımızı geliştirmeyi amaçladık. Bunun için Kayseri’de kurulu olan Türk Dünyası ile ilgili derneklerle ilişkilerimizi geliştirmek için yola çıktık. Kamuoyunun bilgilenmesi için hem derneğimizin tanıtılması hem faaliyetlerimizin kamuoyuna duyurulması. Bugün de siz değerli cemiyet başkanımızı gazetecilerimiz adına ziyaret etmek istedik. Bizi de kabul ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz.”

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,

“Yeni kurulmanıza rağmen önemli faaliyetlerde de bulunduğunuzu yavaş yavaş görmye başladık. Bu anlamda tabi ki Türk Dünyası için de atılan her adımın önemini toplum olarak bilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Bu anlamda Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve Kayseri medyası olarak da bize düşen görevi emir olarak görürüz. Bu anlamda yolunuz açık olsun. Ne yapılması gerekiyorsa bize düşeni fazlasıyla da yapmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

 

Anadolu Azerbaycan Dostluk Eğitim Kültür Derneği yönetimi daha sonra MHP Kayseri İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret de Taymuş, Ahmet Bağçovan’a plaket takdim etti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.