DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20709188,23%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X

VE NURSAÇAN BIRAKIYOR

Nursaçan İstifa Ediyor, Yeni Başkan Belli Oluyor KAYSERİ, (BGC - ÖZEL HABER) - Kayseri OSB’de yapılacak Mali Genel Kurul öncesinde Tahir Nursaçan’ın istifa edeceği, Mali Genel Kurulda OSB’nin yeni başkanının belli olacağı öğrenildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri OSB’de bugün gerçekleşecek Mali Genel Kurul öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Daha önce Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından görevden uzaklaştırılan Tahir Nursaçan, geçtiğimiz günlerde de mahkeme kararı ile bir uzaklaştırma daha almıştı. Nursaçan’ın mali genel kurulda ibra edilip, edilmeyeceği merak edilirken Nursaçan’ın istifa kararı aldığı bilgisine ulaşıldı. Nursaçan, mali genel kurul öncesi istifa edecek ve Kayseri OSB, yeni başkanını seçecek.
KİRACIOĞLU ADAY OLMAYACAK
İstifa kararı sonrası gözler OSB’ne Sahip Çık Platformu sözcüsü Bekir Okay Kiracıoğlu’na çevrilmişti. Her fırsatta aday olmayacağının altını çizen Kiracıoğlu, bir kez daha aday olmayacağını yineledi. Kayseri OSB’de liste çalışmaları kulislerde konuşulurken, yeni başkanın kim olacağı merak ediliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.