DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041851-2,12%
Kayseri
28°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ, KGC’Yİ ZİYARET ETTİ

BÜYÜKKILIÇ, KGC’Yİ ZİYARET ETTİ

ABONE OL
Mart 23, 2024 14:10
BÜYÜKKILIÇ, KGC’Yİ ZİYARET ETTİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. Önemli açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Biz sadece hizmeti biliriz. Hizmet belediyeciliğini biliriz. Bu manada çok şükür tecrübemiz, birikimimiz, samimiyetimiz, şehrimize olan sevdamız var” dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Tesisleri’nde gerçekleşen nezaket ziyaretinde Başkan Büyükkılıç’a, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı İbrahim Özçekiç de eşlik etti.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kösedağ ve kentte görev yapan yerel ve yaygın basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, ilkeli ve sorumlu habercilik anlayışıyla görevlerini özveriyle yerine getiren basın mensuplarına teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gazetecilerin Ramazan ayını tebrik ederek, “Ülkemizde ve Kayseri’de seçim çalışmaları çok seviyeli bir şekilde devam ediyor. Bu süreç içerisinde sizlerin göstermiş olduğu şehrimize yakışır, seviyeli, birbirimizin kadir kıymetini bile anlayış içerisinde çalışmalar yaptığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük Kayseri Mitingi’ni değerlendiren Başkan Büyükkılıç, “Sivas Caddesi’nden havaalanına kadar insanlar sokakları doldurmuş, kendileri ‘meydan kadar buralarda da insan varmış’ diye ifadelerde bulundu. Kayseri’mizin tüm insanlarını bağrımıza basar, bu anlamlı çalışmayı bizlere hazırlayan il başkanımız ve seçim koordinasyon merkezi başkanımız ile ekibine teşekkür ediyorum, emekleri çok büyük. Cumhur ittifakına ve teşkilatına da teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.