DOLAR 32,3790 0.18%
EURO 35,0457 -0.16%
ALTIN 2.324,390,23
BITCOIN %
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KGC’YE ZİYARETLER

KGC’YE ZİYARETLER

ABONE OL
Nisan 17, 2023 17:42
KGC’YE ZİYARETLER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Milletvekili Adayı Abdullah İlker Sungur Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

İyi Parti Milletvekili Adayı Abdullah İlker Sungur Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ne gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde bir süre yönetim kurulu üyeleri ile sohbet edip daha sonra basın çalışanlarının merak edilen sorularını yanıtladı.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

KAYSERİ İL KÜLTÜR TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN KGC’ZİYARET

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Şükrü Dursun, Türsab Erciyes Btk. Başkanı Ali Emre Mart ve KAYTİD Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Sarıçam beraberindeki heyet ile Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

Kayseri İl Kültür ve Turizm Müdürü Doç. Dr. Şükrü Dursun yapmış olduğu açıklamasında “ Pandemi nedeniyle bir süre bu tür etkinlikler yapamadık. Bu yıl Turizm Haftası nedeniyle sizleri ziyaret etmek istedik. Şehrimiz bir yandan kış turizmi bir yandan kültür turizmi ve doğa turizmi derken birçok noktasında çok çeşitli değerleri içerisinde barındıran, keşfedilmeyi bekleyen çok noktası olan önemli ve kadim bir şehir. Sizlerin de bizim yanımızda olması çok önemli ve değerli çünkü bu değerleri bizim tanıtmamız gerek bununla ilgili de tanıtım faaliyetleri düzenleyeceğiz. Ben buradan tüm turizmcilerimizin Turizm Haftasını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve Kayseri Medyası olarak tabi ki Kayseri’nin turizm potansiyelini ortaya çıkarmamız için işbirliği içerisinde olmamız gerektiği inancını taşıyoruz. Kayseri turizmi on iki ay boyunca devam edebilecek bir potansiyele sahip biz medya olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız. ” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.