DOLAR 32,5425 0.13%
EURO 34,9346 -0.22%
ALTIN 2.439,080,13
BITCOIN 21019710,40%
Kayseri
27°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
CHP Kayserili Milletvekili Adayı Arıkan Bünyan da

CHP Kayserili Milletvekili Adayı Arıkan Bünyan da

ABONE OL
Mayıs 2, 2023 14:30
CHP Kayserili Milletvekili Adayı Arıkan Bünyan da
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Kayserili Milletvekili Adayı Arıkan: “İnsanlarımızın Hamasi Sözlere Verecek Beş Yılı Daha Kalmamış”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kayseri Milletvekili Adayı ve Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, seçim çalışmaları kapsamında Bünyan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Gittikleri her yerde yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ve insanların kendilerine yaşadıkları sorunları anlatıp umutla çözüm beklediğini gözlemlediklerini belirten Arıkan, şunları kaydetti:
“Bünyan İlçemizi ziyaret edip hemşerilerimizle bir araya geldik. Öncelikle bizlere göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Bünyan’ımız 20 yılda o kadar çok dert biriktirmiş ki; artık dayanacak gücü de, hamasi sözlere verecek bir beş yılı da kalmamış. Bünyan kararını çoktan vermiş. 14 Mayıs’ta Bünyanlı vatandaşlarımızla birlikte yürüyeceğiz ve tüm sorunları çözeceğiz inşallah. Aslında bu sadece Bünyan için değil şehrimizin, ülkemizin tamamı için geçerli bir durum. Seçim çalışmalarımız kapsamında toplumun her kesimini ziyaret edip sorunlarını dinliyor ve iktidara geldiğimizde hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak için notlarımızı alıyoruz. Şunu çok net bir şekilde görebiliyoruz; insanlarımızın hamasi sözlere verecek beş yılı daha kalmamış. Somut adımlar atılmasını ve yaşanan ekonomi ve adalet başta olmak üzere sorunlara hızlı bir şekilde çözüm bulunmasını bekliyor. İnşallah Millet İttifakı olarak bunu biz gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız Millet İttifakı iktidarında huzur, barış, saadet ve refaha kavuşacak. Bunun teminatı ve sözünü veriyoruz.”

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.