DOLAR 32,3460 -0.07%
EURO 34,8666 0.16%
ALTIN 2.391,85-0,19
BITCOIN 19941174,22%
Kayseri
14°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

X

TADİLAT VE ONARIM BEKLİYOR

Yeniden Refah Partisi Develi ilçe başkanı Mahmut Kılınç, ilçeye söz verilen AVM projesinin gerçekleşmediğini hatırlatarak, Develi'de dükkan sıkıntısının olduğunu ve kasaplar çarşısının tadilat ve onarım yapılarak biraz daha konforlu hale getirilerek Develi'ye kazandırılması gerektiğini söyledi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 19:44
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi ilçe başkanı Kılınç; “Down sendromu farkındalık gününde Develi’de lostra salonu olan Ramazan Gül kardeşimi ziyaret ettim, Ramazan kardeşime ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim. Kasaplar çarşısında lostra salonu olan Ramazan Gül kardeşim kasaplar çarşısında tadilat ve boya badana olacak yerleri gösterdi, yetkililerden kasaplar çarşısının tadilat olmasını talep etti, Ramazan kardeşimiz ve ziyaret ettiğimiz bir çok kasaplar çarşısı esnafı, Kasaplar çarşısının tadilata ihtiyacı olduğunu ayrıca hem kendilerinin hem de bir çok vatandaşın kullandığı WC’nin yenilenmesini, sürekli temiz kalması içinde bir görevli olması gerektiğini belirttiler, daha önce sökülüp yerine AVM projesi vardı bu proje gerçekleşmedi, şimdi en azından ufak dokunuşlarla tadilat yapılarak kasaplar çarşısı daha konforlu hale getirilip Develi’ye kazandırılabilir. Yetkililerden biran önce Ramazan kardeşim ve buradaki esnafın sesine kulak verip çarşıyı tadilat yapıp Develi’ye kazandırılmasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.