DOLAR 32,3928 -0.15%
EURO 34,7938 0.13%
ALTIN 2.435,50-0,12
BITCOIN 2020122-2,56%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
SP’Lİ KESKİN, ’’KARARSIZ SEÇMENLER  BİZE YÖNELİYOR’’

SP’Lİ KESKİN, ’’KARARSIZ SEÇMENLER BİZE YÖNELİYOR’’

ABONE OL
Şubat 26, 2024 13:28
SP’Lİ KESKİN, ’’KARARSIZ SEÇMENLER  BİZE YÖNELİYOR’’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Kayseri Kocasinan Belediye Meclis üyesi 1. Sıra Adayı Hacı Keskin, 38 DATA TV’ye konuk oldu.Seçime Doğru Programı’nda Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtlayan Keskin,’’Eğilimler bizden yana .Halk mevcut başkan ve Cumhur İttifakı belediyelerinin değişmesini istiyor’’ dedi.
Keskin,programda özellikle halkın partiye değilde kişiye oy verdiğini ifade ederek , başta AKP’den gelen tepki oylarının Saadet Partisi’ne kaydığını gözlemlediklerini söyledi.

Saadet Partisi Kocasinan Belediye Meclis üyesi 1. Sıra Adayı Hacı Keskin, ‘’Belediyelerde kapılarımız 7/24 açık olacak.Vatandaşlarımızın sesi olacak. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız ve milletvekilimiz olan Mahmut Arıkan ile beraber canla başla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz.Projelerimizi açıklyoruz.Sokak sokak , mahalle mahalle geziyoruz.Tarım fuarımızı ziyarete edip çiftçilerimizle bir araya geldik.Üretim yapan,tarım ve hayvancılık yapan işverenlerimizin sorunlarını dinledik.Her mahallenin ayrı ayrı sorunları var,’’dedi.

KESKİN; KOCASİNAN’DA KIRSAL DA ÇOK SIKINTI VAR
Keskin,’’Kırsal da başta ulaşım, imar,kentsel dönüşüm sorunları var.Bu konularda çözüm üreteceğiz.Özellikle Argıncık Bölgesi’nde kentsel dönüşüm ofisleri kuracaz.Yatay mimariye geçeceğiz.Alyapısını yolu yapacağız.Makamda değil sahada vatandaşla içiçe olacağız.Mevlana da kavşak sıkıntısı var.Esnaflar sıkıntılı burada.Onu çözeceğiz’’ diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.