DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20693210,57%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
KAYSERİ’NİN ”KÜÇÜK MANSURU” HALKLA İÇ İÇE

KAYSERİ’NİN ”KÜÇÜK MANSURU” HALKLA İÇ İÇE

ABONE OL
Şubat 24, 2024 11:36
KAYSERİ’NİN ”KÜÇÜK MANSURU” HALKLA İÇ İÇE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de CHP Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Murat Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ithafen bende Sarıoğlan’ın Küçük Mansur’u Olacağım’’ diyerek iddialı projelerle geldiğini ifade etti.
Aslen Sarıoğlan İlçesine bağlı hem nüfus hem de seçmen olarak en büyük mahallesi olan Palaslı Murat Özcan, hem memleketi hem de Çiftlik ve Karaözü Bölgesi’ndeki kırsal mahalleler de çok seviliyor. İlçe merkezinde de vatandaşlar tarafından oldukça sıcak kanlı karşılanan CHP Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Murat Özcan, iddialı konuştu ve ‘’İlçede şuana kadar yapılmayanları yapacağım’’ dedi.
Seçim çalışmalarına güne erken saatlerde Karaözü Bölgesi’nde Özellikle tarihi Şahruh Köprüsü’nde yapmayı düşündükleri proje alanını inceleyerek başlayan Özcan, Kızılırmak ve köprü çevresinde yeşil alan, park, mesire alanı ile sosyal ve turizm amaçlı proje hazırladıkları, kazandıkları takdirde ilk iş olarak buraya el atacaklarını belirtti .Aynı mahalledeki Karaözü Kale’deki mesire alanında düzenleme yapacaklarını belirten Özcan, atıl durumdaki yere seyir terası kazandıracaklarını da sözlerine ekledi.
Ankara’daki bir ziyaretde , Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a ithafen bende Sarıoğlan’ın Küçük Mansur’u Olacağım’’diyen Özcan, Başkan Yavaş’dan Sarıoğlan için destek sözü aldığını da belirterek en büyük destekçilerinin halktan kendilerine gelen teveccüh olduğunu söyledi.

CHP Sarıoğlan Belediye Başkan Adayı Murat Özcan, projelerini peyderpey her mahalle için ayrı ayrı açıklayacaklarını söyleyerek 1 Nisan sonrası “Sarıoğlan Murad’ına ererek” güneşin yeniden ilçede parlayacağını sözlerine ekledi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.