DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri
16°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Sindelhoyük de yaralı şahin bulundu

YARALI ATMACA ve ŞAHİNE YARDIM ELİ Duyarlı bir vatandaş tarafından Kayseri İl Merkezinde yaralı olarak bulunan bir adet kızıl şahin ve Develi İlçesi Sindelhöyük Mahallesinde bulunan bir adet atmaca kuşu tedavi ettirilmek üzere Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevli ekiplerimize teslim edilmiştir. Uçma güçlüğü çeken atmaca ve kızıl şahin tedavi ettirilmek üzere hızlıca Büyükşehir Belediyesine bağlı Harikalar Diyarı’nda bulunan veteriner hekime gerekli tedavi ve bakımlarını yaptırmak üzere teslim edilmiştir. Yaralı atmaca ve şahin kuşları tedavi ve bakımının ardından yine ekiplerimizce teslim alınarak doğal yaşam ortamına bırakılacaktır.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 13:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

YARALI ATMACA ve ŞAHİNE YARDIM ELİ

Duyarlı bir vatandaş tarafından Kayseri İl Merkezinde yaralı olarak bulunan bir adet kızıl şahin ve Develi İlçesi Sindelhöyük Mahallesinde bulunan bir adet atmaca kuşu tedavi ettirilmek üzere Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü görevli ekiplerimize teslim edilmiştir.
Uçma güçlüğü çeken atmaca ve kızıl şahin tedavi ettirilmek üzere hızlıca Büyükşehir Belediyesine bağlı Harikalar Diyarı’nda bulunan veteriner hekime gerekli tedavi ve bakımlarını yaptırmak üzere teslim edilmiştir.
Yaralı atmaca ve şahin kuşları tedavi ve bakımının ardından yine ekiplerimizce teslim alınarak doğal yaşam ortamına bırakılacaktır.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.