DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21639850,43%
Kayseri
19°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

SARIKAYA İDDİALARA CEVAP VERDİ

SARIKAYA İDDİALARA CEVAP VERDİ

Erciyes KSS Kooperatifi ve Mobilyakent Yönetim Kurulu Başkanı ve 31 Mart’ta yapılacak genel kurulda yeniden başkan adayı olan Ercan Sarıkaya, yaptıkları tüm hizmetlerin Kayseri kamuoyunun gözleri önünde olduğunu belirterek, iftara çabalarının boş olduğunu ve herkesin buna sadece gülüp geçtiğini belirtti.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 11:30
SARIKAYA İDDİALARA CEVAP VERDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erciyes KSS Kooperatifi genel kurulu öncesinde açıklamalarda bulunan ve üyelere seslenen Sarıkaya, “Saygıdeğer üyelerimiz, proje aşamasından itibaren gecemizi gündüzümüze katarak onca zorluk karşısında pes etmeden birlikte ortaya çıkardığımız eserlerin önünde poz verenlerin genel kurul tarihi yaklaştıkça sınırları aşan yalan ve iftiralarla adımızı ve emeğimizi yok etme çabalarına sadece gülüyorum” dedi. Sarıkaya, “Hayallerini bile kuramadıkları dev projelerimizle şehrimize ve mobilya sektörüne yaptığımız aralarında Türkiye’nin en büyük dünyanın sayılı karma AVM’si KUMSMALL’ın da yer aldığı 5 MİLYAR TL’ den fazla yatırımı gerçekleştirenlerin bizler olduğunu hatırlatıyorum. Bizler faniyiz ama eserlerimiz baki. Kayseri’nin menfaatleri gereği gerçekleri konuşacağımız; muhalif grubun tüm hezeyanlarına, belgeleriyle hak ettikleri cevabı vereceğimiz gün yakındır. Ne beni ne de eserlerimizi yok edemeyecekler.” diye konuştu.

“MOBİLYAKENT’İ OSB GİBİ PLANLADIK”

Yaptıkları yatırımlara ilişkin bilgi paylaşan ve üyelerin menfaatlerine uygun hangi işleri yaptıklarını da sıralayan Başkan Ercan Sarıkaya, “Proje aşamasından itibaren Mobilyakenti küçük bir OSB gibi planladık. Kendi enerjisini üreten, üyelerine dağıtımını yapan, piyasadan daha ucuz elektrik satın alabilen, ürettiği elektriğin fazlasını piyasanın ihtiyacına göre yüksek fiyattan satarak enerjiden ciddi şekilde kar elde edebilecek bir sistem kurduk.” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli