DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2044082-2,68%
Kayseri
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

“SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI İLE PROTOKOL İMZALANDI”

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, sanayicinin ayağına getirdikleri uluslararası fuar merkezinin ardından Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve ORAN Kalkınma Ajansı gibi kurumları da Kayseri OSB’ye getirmek için çalıştıklarını belirtti. Başkan Nursaçan, konuyla ilgili Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile bir protokol imzaladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 00:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün Kayseri OSB’ye taşınması için bir protokol imzaladı. İmza törenine Başkan Nursaçan’ın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Kamil Akçadırcı ile Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürü Ali Yaprak da katıldı. Protokol çerçevesinde Kayseri OSB Genel Kurulu’nun onayının ardından Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün OSB’ye getirilmesi için çalışmalara başlanacak.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü’nün yanı sıra ORAN Kalkınma Ajansı’nın da Kayseri OSB’de hizmet vermesi için çalışmaları sürdürdüklerini, bu kurumların dışında Ar-Ge çalışmalarına hız verecek olan teknoparkın da Kayseri OSB’ye getirilmesi için gayret gösterdiklerini belirtti. Başkan Nursaçan, teknoparkın kurulması için yaklaşık 10 bin metrekarelik arsanın belirlendiğini ve bu arsanın Bakanlık onayından geçtiğini kaydetti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.