DOLAR 32,2600 0.01%
EURO 34,7103 -0.01%
ALTIN 2.397,45-0,11
BITCOIN 2004274-1,88%
Kayseri
20°

AZ BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

PAKETLEME TESİSİ PROJESİ ONAYLANDI.

TOMARZA KABAK ÇEKİRDEĞİ KAVURMA-TUZLAMA VE PAKETLEME TESİSİ PROJESİ ONAYLANDI. ORAN Kalkınma Ajans tarafından onaylanan proje kapsamında Tomarza Kaymakamı Emre Cebeci , ''Hamd olsun kabak çekirdeği tesisi projemiz onaylandı. Emeği geçen başta Tomarza Sosyal Yardımlaşma Vakfı personellerinden Yunus Tekeoğlu'na, Vakıf Müdürümüz Caner Teke'ye, emeği geçenlere ve bu süreçte bizi destekleyen proje ortağımız ilçe belediye başkanımız Davut Şahin'e teşekkür ediyorum'',diyerek sosyal medya sayfasından duyurdu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tomarza Belediye Başkanı Davut Şahin de,” Hemsehrilerimize vermiş olduğumuz vaatlerden birini daha ilcemize kazandırmanin huzuru ile kabak çekirdeği tesisi projemiz onaylandı. Emeği geçen başta Tomarza Sosyal Yardımlaşma Vakfı personellerinden Yunus Tekeoğlu’na, Vakıf Müdürümüz Caner Teke’ye, Büyükşehir Belediyemize ilce Tarim müdürlüğümüze, Kabak cekirdegi üreticiler birliğine , bu süreçte herzamanki destegini bizden esirgemeyen ayni zamanda proje ortağımız ilçe Kaymakamımız sayın Emre Cebeci Beye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum,saygilarimi sunuyorum.Onaylanmasında desteğini esirgemeyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Memduh Büyükkılıç ’ baskanımızada ayrıca teşekkür eder, saygılar sunarım”,diye sosyal medya sayfasından bilgi aktardı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.