DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20596253,36%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

OKULA RENK KATTI

FARKLI LEZZETLER FARKINDALIĞI OKULA RENK KATTI İstiklal özel Egitim Meslek okulunun kurucu ortaklar arasında olduğu Özel Eller Farklı Lezzetler eTwinning Projesinin etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

17 Mart 2021 Çarşamba günü başlayan uygulama etkinliklerinde bu hafta tatlı hazırlama teknikleri kullanıldı. Online bağlantı kurarak bir araya gelen Türkiye Genelindeki 10 farklı Yiyeçek İçecek Hizmetleri öğretmeni ve yaklaşık 65 öğrencinin etkileşimde olduğu projelerde Köstebek Pasta ve Sufle yapımını öğrenen öğrencilerin heyecanı ve tabak süslemeleri görülmeye değerdi. Proje hakkında detaylı bilgi veren Kurum Müdürü Osman Morsünbül: Proje kapsamında Özel eğitim meslek okullarında veya meslek liselerinin özel eğitim sınıflarında yiyecek içecek hizmetleri alanı eğitimi alan öğrenciler ile bu alanda eğitim veren meslek öğretmenleri ile özel eğitim öğretmenlerinin interaktif olarak bir araya geldiği projedir. Projeye katılım sağlayacak her okul kendi öğrencileri ile müfredata uygun bir şekilde uygulayacağı yemeklerin planlamasını yapar ve zamanı geldiğinde interaktif olarak projeye katılım sağlayan tüm okulların öğrencileri ve öğretmenleri tarafından bu yemekler hazırlanır. Uygulamalarda yemeklerin tarifi ve anlatımı özel eğitim öğrencileri tarafından öğretmenlerinden yardım alınarak gerçekleştirilmektedir dedi.

Tatlı etkinliği olarak “Köstebek Pasta ve Sufle” hazırlandı. Etkinliğe İstanbul Ahmet Edip Önder Özel Eğitim Meslek Okulu, Kayseri İstiklal Özel Eğitim Meslek Okulu, Uşak Vala Gedik Özel Eğitim Mesleki Okulu, Nevşehir H. Rasim Uzer Özel Eğitim Meslek Okulu, İzmit Nuh Çimento Özel Eğitim Meslek Okulu, İstanbul Maltepe Özel Eğitim Meslek Okulu, Kırıkkale Özel Eğitim Meslek Okulu’nun Yiyecek-İçecek Hizmetleri Alan öğretmen ve öğrencilerinin atölyelerinde uygulamaya katıldığı etkinlik oldukça hareketli ve eğlenceli geçti.

Kurum Müdürü Osman Morsünbül etkinliğe katılan okul öğrencilerine teşekkür ederken ogrencilerin mesleki anlamda gelisime katkisi olan bu olumlu calismada yer alan ogrencilere sertifika verileceğini belirtti.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.