DOLAR 32,2653 -0.08%
EURO 34,8896 0.04%
ALTIN 2.424,37-0,01
BITCOIN 20289082,27%
Kayseri
12°

HAFİF YAĞMUR

04:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MÜSİAD Kayseri’den Ankara çıkarması

MÜSİAD Kayseri’den Ankara çıkarması

KAYSERİ (1HA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi, başkan Ferhat Akmermer ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle birlikte başkent Ankara'da resmi temaslarda bulundu. MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının Kayseri'ye alınması için talepte bulunduklarını söyledi. Mart ayına Ankara'da önemli ziyaretler yaparak başlayan MÜSİAD Kayseri heyeti, başkentte verimli görüşmeler gerçekleştirdi. Heyetin Ankara'daki ilk durağı Hazine ve Maliye Bakanlığı oldu. Heyet, burada Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan tarafından kabul edildi. Bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmeler hakkında bilgi veren MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer, "Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının Kayseri’ye alınması yönündeki talebimizi ilettik, Bakan bey çalışma yaparak çözüme kavuşturacaklarını söyledi" diye konuştu.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:45
MÜSİAD Kayseri’den Ankara çıkarması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MÜSİAD Kayseri’den Ankara çıkarması

KAYSERİ (1HA) – Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şubesi, başkan Ferhat Akmermer ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetle birlikte başkent Ankara’da resmi temaslarda bulundu. MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının Kayseri’ye alınması için talepte bulunduklarını söyledi.

Mart ayına Ankara’da önemli ziyaretler yaparak başlayan MÜSİAD Kayseri heyeti, başkentte verimli görüşmeler gerçekleştirdi.

Heyetin Ankara’daki ilk durağı Hazine ve Maliye Bakanlığı oldu. Heyet, burada Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan tarafından kabul edildi. Bakanlıkta gerçekleştirilen görüşmeler hakkında bilgi veren MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer, “Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının Kayseri’ye alınması yönündeki talebimizi ilettik, Bakan bey çalışma yaparak çözüme kavuşturacaklarını söyledi” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.