DOLAR 32,5402 0.26%
EURO 34,9815 0.51%
ALTIN 2.443,300,21
BITCOIN 2058597-0,21%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
MARZIOĞLU;38 DATA TV’DE PROJELERİNİ AÇIKLADI

MARZIOĞLU;38 DATA TV’DE PROJELERİNİ AÇIKLADI

ABONE OL
Şubat 17, 2024 16:00
MARZIOĞLU;38 DATA TV’DE PROJELERİNİ AÇIKLADI
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Bünyan CHP Belediye Başkan adayı İbrahim Marzıoğlu 38 DATA TV’ye konuk oldu.Marzıoğlu,Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtladı.

Bünyan CHP Belediye Başkan adayı İbrahim Marzıoğlu, program da yaptığı açıklamada,’’Göreve geldiğimizde kapanan 7 belde belediyesinde yerinde hizmet vereceğiz.O bölgelerde oturan personeli işe alıp hizmeti yerinde vereceğiz.Ulaşım ve kırsal hizmetler konusunda sıkıntılar çok.Onu aşacağız.O mahallede otura şöför alacağız.İş makinası ve temizlik işlerini orda yöneteceğiz.

KIRSAL MAHALLELERDE HİZMETİ ARTIRACAZ

Bünyan Belediye Başkan Adayı İbrahim Marzıoğlu,’’Kırsal mahallelerde arsa satışı yapılıyor.Ama oraya harcanmıyor.Ben hem belediyede meclis üyesiyim.5 yıldır yapılmayan hizmetleri biz yapacağız.Yol konusunda da eksiklikler var.Mevcut iktidarın yapamadığını iktidarın adayları yapamaz.Tarım politikalarında düzenlemeler gerekiyor.KASKİ konusunda da çalışmalar yapacağız.Kayseri de su fiyatları her bölgede aynı olmaz.Bünyan içinden gelen dere kenarında da kanal düzenlemesi yapacağız.Bünyanın sorunlarını biliyoruz ve çözmeye geleceğiz.

SOSYAL BELEDİYECİLİK YAPACAĞIZ

Marzıoğlu,”Bünyan’da seçildikten sonra elimizden geleni yapacağız.Halk heryerde eşit hizmet alacaklar.Sosyo kültürel projelerimizi ilçede düzenlemek için çalışmalar yürütmeye talibiz ” diye konuştu .

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.