DOLAR 32,2550 -0.01%
EURO 34,6946 -0.08%
ALTIN 2.394,10-0,24
BITCOIN 2003878-1,64%
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Mansiyon ödüllü aldı

Hollanda'da düzenlenen resim yarışmasında mansiyon ödüllü aldı Kayseri’nin Tomarza İlçesi’nde bir öğrenci Hollanda'da düzenlenen Resim yarışmasında Mansiyon ödüllü aldı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 23:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hollanda’da düzenlenen resim yarışmasında mansiyon ödüllü aldı
Kayseri’nin Tomarza İlçesi’nde bir öğrenci Hollanda’da düzenlenen Resim yarışmasında Mansiyon ödüllü aldı.
Tomarza Kaymakamlığı’ndan yapılan açıklamada , ‘’Kaymakamımız Emre Cebeci Kompozisyon ve Resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere makamında hediyelerini takdim etti. İlcemiz Zekiye Canpolat İlköğretim Okulu 3. Sınıf öğrencisi Begüm Nisa Er ve 5. Sınıf öğrencisi Elif Defne Er , Mehmet Akif Ersoy ve İstiklal Marşı’mız konulu kompozisyon yarışmasında Türkiye 3.üncüsü ve Bilim Sanat Merkezi Yarışması’nda 1. inci olmuşlardır.Ayrıca Hollanda’da düzenlenen Resim yarışmasında Mansiyon ödüllü alarak ilçemizin gurur kaynağı olmuşlardır. Kaymakamımız Emre Cebeci öğrencilerle ,yaptıkları resimleri ve kompozisyonları inceleyip sohbet ederek, onlaerı tebrik edip başarılarının devamını diledi. Hediye takdimineTomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt’ ta eşlik etti ’’ , denildi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.