DOLAR 32,2676 0.08%
EURO 34,7759 -0.02%
ALTIN 2.401,52-0,31
BITCOIN 2068600-0,34%
Kayseri
13°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Köyde çekilen resim ilk 15 de

Kayseri de bir okul müdürünün çektiği resim Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenler arası fotoğraf yarışmasındaTürkiye sırılamasında ilk 15'e girdi.25 Mayıs da halk oylaması sonlanan yarışmada dereceye giren resim ve sahiplerine katılım başarı belgesi verilecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nın öğretmenler arası fotoğraf yarışmasına Kayseri'nin Yahyalı İlçesine Çubukharmanı Mahallesi 'nde Yahyalı Yatılı Bölge Okulu Müdürü Huzeyfe Ergin'in çektiği resim damgasını vurdu.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 22:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fotoğrafda mahaleye gelen okul aracına yaklaşan 5 yaşlarında bir çocuğun kendisini çeken öğretmene poz vermesi var.Fotoğrafda çocuk ayağında terlikle, kırık tekerlekli tahtalardan yapılma bir oyuncak arabanın üzerinde oturuyor.Ayrıntıda ise okul aracının üzerindeki ”Bilgi senin olduğun her yerdedir” yazısı detayda arka planda yeralıyor.
Fotoğrafı cep telefonu ile çeken Yahyalı YBO müdürü Huzeyfe Ergin,” O gün köyde tesadüfen bu çocuğun resmini çektim ve bakanlığın yarışmasına yolladım.Çocuğun isminide sormadım.Dereceye alınmış , sonuç ne çıkar bilmiyorum.Oylama bitti” ,dedi.
Köyün sosyal medya sayfasından da , ” Köyümüzdebir öğrencimizin fotoğrafını çekerek başvuru yapan ve Türkiye’de ilk 15’e giren bu fotoğrafı, halk oylamasına layık görülen Yahyalı YBO müdürü Huzeyfe Ergin hocamı tebrik ediyor alkışlıyoruz ”, denilerek , Yahyalı ve okul adına https://hbogm.meb.gov.tr/ adresine girerek bu fotoğrafa oy verilmesi istenmiş.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.