DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 2060910-0,67%
Kayseri
11°

HAFİF YAĞMUR

16:58

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

X
KIZINA DUYDUĞU SEVGİYE KLİP ÇEKTİ

KIZINA DUYDUĞU SEVGİYE KLİP ÇEKTİ

ABONE OL
Şubat 8, 2024 12:53
KIZINA DUYDUĞU SEVGİYE KLİP ÇEKTİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de ticaretle uğraşan ve şiir yazan İsmail Özbek, son şiirini kızı için kaleme aldı. “Bir kızı olmalı insanın” isimli şiire klip de çeken Özbek, şiirinde kızına duyduğu sevgiyi anlatıyor.

BİR KIZI OLMALI İNSANIN

Yükseköğretim kamu yönetimi bölümü mezunu İsmail Özbek, bir taraftan cam balkon ve mobilya işiyle uğraşırken diğer taraftan da şiirler yazıyor. Daha önce “hazan mevsimi” ve “ah o gözlerin” şiir klipleriyle gündeme gelen Özbek, son olarak 10 yaşındaki kızı Esma için 4 sayfalık şiir yazdı. Kızına duyduğu sevgiyi ve kız babası olmanın hissini anlatan Özbek, kızıyla birlikte kamera karşısına da geçerek klip çekti. Nevşehir Ürgüp’te çekilen klipte oğlu Ömer Fatih da rol aldı.

YOUTUBE KANALINDA YAYINLANDI

Bestesini Bünyamin Fındıkçı’nın yaptığı şiir klibi,ve sosyal medya hesaplarında yayında.

Çocukluğundan beri şiiri çok sevdiğini anlatan İsmail Özbek, sesinin de insanlar tarafından beğenildiğini ve bu nedenle klipler çekmeye karar verdiğini söyledi. İlk iki şiir klibinin çok sevildiğini kaydeden Özbek, “Çocuklarımı çok seviyorum. Duygularımı bir şiirle anlatmak istedim. Kliple birlikte ‘bir kızı olmalı insanın’ şiirimiz de dinleyenlerden olumlu geri dönüşler aldı. Herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.