DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20802471,06%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

20:12

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

KAYA KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

ÖĞRETMEN ORHAN KAYA KALBİNE YENİK DÜŞTÜ Müzik Öğretmeni Orhan Kaya kalp krizi 56 yaşında sonucu vefat etti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri de bir çok etkinikte ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı nda görev alan Aydınlıkevler Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Orhan Kaya kalbine yenik düştü. ikindi namazına müteakip Melikgazi İlçesi Ağırnas Mahallesi’nde defnedilecek.
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu,Kaya’nın okulu,Melikgazi ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim Bir-Sen Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan da cenaze dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu taziye mesajın da Çandıroğlu”İlimiz Melikgazi ilçesi Aydınlıkevler Anadolu Lisesi müzik öğretmeni Orhan Kaya’nın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Öğretmenimize rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı diliyorum.”derken ,Aydın Kalkan da” Melikgazi Aydınlıkevler Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Kardeşimiz Orhan KAYA’nın Vefat Haberini Üzüntüyle Öğrenmiş Bulunmaktayım.Orhan KAYA Kardeşimize Allah’tan Rahmet Kederli Ailesine ve Tüm Sevenlerine Başsağlığı Diliyorum.Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İnşallah .Başımız Sağolsun,”dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.