DOLAR 32,3460 -0.05%
EURO 34,8517 0.14%
ALTIN 2.377,92-0,77
BITCOIN 19974464,25%
Kayseri
15°

PARÇALI BULUTLU

20:08

AKŞAM'A KALAN SÜRE

X

KABAK ÇEKİRDEĞİ’Nİ BİZ İŞLEMELİYİZ

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç Develi Belediyesine lavanta üretimine gösterdikleri ilgi için teşekkür ederken, aynı ilgi ve alakayı Kabak çekirdeği işleme tesisinde ve sadece Develimizde yetişen Gacer bisküvi Fabrikasında da görmek istediğini belirtti.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 18:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeniden Refah Partisi Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç “Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğünün lavanta ekimini teşvik ve tarımsal çeşitliliğini artırmak amacıyla Develi Belediyesine ücretsiz vermiş olduğu lavanta üretiminde ilk ürünler alındı Develi Belediyesi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada lavantadan kolonya ve sabun üretildiğini açıkladı, İl Tarım Müdürlüğü ve Develi Belediyesine bu güzel çalışmasından dolayı teşekkür ederim. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'dan aynı hassasiyeti Çinko ve demir mineralleri bakımından zengin olan Kabak çekirdeği, yüksek besin değerleriyle İnsan sağlığına önemli katkıda bulunan. Kalp sağlığından sinir sistemine, bağışıklık sisteminden vücuttaki fazla yağların yakılmasına kadar birçok konuda insan sağlığına fayda sağlayan ve İlçemizde bir çok çiftçinin geçimini sağlayan ve ilçe ekonomisine çok büyük katkısı olan beyaz altın olarak bilinen kabak çekirdeğinin en yoğun yetiştirildiği yerlerden biri olan Develi'mize Kabak Çekirdeği işleme tesisi kurulmasında ve Türkiye'de rakibi olmayan sadece Develi'mizin Epçe mahallesi inde yetişen bol proteinli ve insan sağlığına çok faydası olan Gacer Bisküvi fabrikası içinde bekliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.