DOLAR 32,4158 -0.07%
EURO 34,8196 0.2%
ALTIN 2.430,65-0,31
BITCOIN 2018968-2,86%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
GÖZÜTOK;”TALAS’IN ÜZERİNDEKİ TOZU KALDIRACAĞIZ”

GÖZÜTOK;”TALAS’IN ÜZERİNDEKİ TOZU KALDIRACAĞIZ”

ABONE OL
Şubat 1, 2024 19:27
GÖZÜTOK;”TALAS’IN ÜZERİNDEKİ TOZU KALDIRACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Talas Belediye Başkanı Göker Gözütok, 38 DATA Tv de Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in program konuğu oldu.Seçime Doğru programında Uludaşdemir’in sorularını cevaplayan Gözütok”Talas’ın üzerindeki tozu kaldıracağız”dedi.

Deprem yaşamış Talas olarak önlemler konusunda ,dikey mimari ve yatay mimari konusunda Talas da elimizden geleni yapacağız.Otopark,trafik sorunumuz var.Park konusunda da çözümlerimiz olacak.Meydan konusunda Talas’da yer yok.Alt ve üstgeçit konusunda çalışmalarımız da olacak.2 dönemde bu çalışmaları yapacağız.Talas yeniden eski günlerine dönecek.Biz bu sıkıntılara talipli olarak aday olduk.

BİNA YOĞUNLUĞUNU AZALTACAĞIZ

Gözütok,”Bina yoğunluğu konusunda cerrahi müdahale yapacağız.Okul, sağlık ocağı yapılacak yerlere Ankara’dan gelen emirlerle konut yaptılar. Yürüyüş ve yaya yolu konusunda da eksiklikler çok.Kaldırımlar müsait değil.Bisiklet yolları çok az.İstiklal Caddesi mantığı ile yapacağız.Talas da cafe çok.Yürüyüş alanı için 3 lokasyonda bunu yapacağız.Buraları tarihi mekanlara bağlicaz.Turizm konusunda Talasta çok çalışmalarımız olacak.Ulaşım konusunda nezih ve sürdürülebilir çalışımlar olacak.AVM konusunda değilde yerel esnafı desteklicez.”, dedi.

ALİ DAĞI TURİZM MERKEZİ OLACAK

İYİ Parti Talas Belediye Başkanı Göker Gözütok,”Ali Dağı için finiküleri mutlaka yapacaz. Talasta insanlar bu dağa inip çıkacak.Ayrıca bir stadyum yapacağız.Talas yeşilliğe hasret.İnsanlar nefes alacak.Öğrenciler için festivaller yapılacak.Geçim konusunda öğrenciler ve diğer emekli gibi insanlar için sosyal belediyecilik yapacağız.İnsan onuruna yakışan işler yapacağız.İş konusunda yardımlarla , part time işlerle öğrencilere destek vereceğız.Milli eğitimle projelerimizi görüşeceğiz.Öğrencilere eğitim vererek onlara iş konusunda yardımcı olacağız.Müze,bilim merkezi ve hobi bahçeleri yapacağız.Yaya yolları müdürlüğü kuracağız.Köyler içinde projelerimiz olacak.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.