DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20666060,91%
Kayseri
25°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
AK PARTİ’DE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

AK PARTİ’DE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU

ABONE OL
Şubat 1, 2024 17:00
AK PARTİ’DE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI BELLİ OLDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri de AK Parti Kayseri Belediye Başkan Adayları belli oldu.Develi İlçesi hariç bütün belediye başkanları yerini korurken Develi İlçesi’nde mevcut belediye başkanı Mehmet Cabbar yerine Adem Şengül aday gösterildi

Ak Parti belediye başkan adayları düzenlenecek programla tanıtılacak. Kayseri adayları Develi hariç aynen devam edecek. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar yeniden aday gösterilmeyecek. Cabbar’ın yerine Adem Şengül aday gösterileceği öğrenildi.

Mevcut belediye başkanları ise Tomarza Davut Şahin,Melikgazi Mustafa Palancıoğlu,Kocasinan Ahmet Çolakbayrakdar,Talas Mustafa Yalçın,Akkışla Ayhan Aslan,Yeşilhisar Halit Taşyapan, Yahyalı Esat Öztürk,Hacılar Bilal Özdoğan,İncesu Mustafa İlmek ve Felahiye Vural Coşkun ile devam edilecek.

MHP de ise daha önce Özvatan Halit Demir,Sarız Baki Bayrak,Bünyan Selahattin Metin,Sarıoğlan Bekir Ayyıldırım ve Pınarbaşı da Memduh Uzunluoğlu aday gösterilmişti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ise mevcut AK Partili Memduh Büyükkılıç duyurulmuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.