DOLAR 32,4158 -0.07%
EURO 34,8196 0.2%
ALTIN 2.430,65-0,31
BITCOIN 2018968-2,86%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
İLMEK, ”İKİNCİ DÖNEMDE DEVAM EDECEĞİZ”

İLMEK, ”İKİNCİ DÖNEMDE DEVAM EDECEĞİZ”

ABONE OL
Şubat 24, 2024 10:47
İLMEK, ”İKİNCİ DÖNEMDE DEVAM EDECEĞİZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa İlmek seçim çalışmalarını sürdürüyor.İncesu Cuma Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya gelen İlmek, 38 DATA TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularınıda yanıtlayan İlmek,”İkinci kez seçilerek göreve devam edeceğim”dedi.

Başkan İlmek,”Cuma Pazarı’nda her hafta esnaf ve vatandaşlarla bir araya geliyoruz.Cuma günleri ilçe merkezimiz en yoğun olduğu günlerini yaşar.Pazar sabahları belediye olarak alışverişe gelen vatandaşlara sıcak çorba ikram ederiz.Hemhal odamızda onlarla sohbet ederiz.Çevre mahallelerimizden çok sayıda vatandaşımızda bu pazara gelir.Otobüs hizmeti de veriyoruz gidiş gelişlerde.Şuan da seçim çalışması yürütüyoruz.SKM programları kapsamında gezilerimizi yapıyoruz.31 Mart yerel seçimleri için cumhur ittifak beni  yeniden aday gösterildi.Bu teveccüh için cumhur ittifakı yöneticilerimize tekrar şükranlarımı sunuyorum,halkımızın bize yoğun ilgisi var,insanlarımız yaptığımız hizmetleri biliyor ve takdir ediyor,” diye konuştu.

İncesu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Mustafa İlmek,Cuma Namazı’nı da memleketi Kızılören Mahallesi’n de bulunan Merkez Camii’nde eda etti.Burada  vatandaşlarla  bir araya gelen Başkan İlmek,İncesu Belediyesi tarafından fidan dağıtım programına da katıldı .

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.