DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21579750,40%
Kayseri
22°

KAPALI

03:53

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hak iş seninle gurur duyuyor

Hak iş seninle gurur duyuyor

ABONE OL
Ekim 10, 2022 06:40
Hak iş seninle gurur duyuyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen Hamidiye Hicaz Demiryolu Fotoğraf Sergisi ve Öz Taşıma İş Sendikası Kayseri Bölge Başkanlığı’nın açılış törenlerine katıldı. Başkan Büyükkılıç, Öz Taşıma İş Sendikası Kayseri Şubesi’nin açılış töreninde ‘Hak iş seninle gurur duyuyor’ tezahüratlarıyla karşılandı.

Kente yerel yönetim hizmetlerini yerine getirirken katılımcı yönetim anlayışı ile Sivil Toplum Kuruluşları ile sürekli temas halinde olan ve ortak aklı ön planda tutan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi tarafından düzenlenen Hamidiye Hicaz Demiryolu Fotoğraf Sergisi’nin açılış törenine katıldı.

Hunat Hatun Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen sergi açılış törenine Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Mehmet Hüsrevoğlu, Yazar Vedat Önal ve Yazarlar Birliği üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Sergi açılışında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Hicaz Demiryolu’nun öneminin asla göz ardı edilemeyeceğini belirterek, “Önemli bir konu, önemli bir alan, inşallah sergide de göreceğimiz gibi bu demiryolunun öneminin asla göz ardı edilemeyeceğini hepimiz bilmekteyiz. Cennet mekân Abdülhamid Han Hazretleri’nin yaklaşık 33 yıl yapmış olduğu hizmet, Osmanlı’nın adeta son dönemdeki sarsıntılı dönemini idare etmiş olması fevkalade önemli bir çalışma” dedi.

    En az 10 karakter gerekli