DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20663390,17%
Kayseri

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
Fulya Turhan kaza da can verdi

Fulya Turhan kaza da can verdi

ABONE OL
Aralık 18, 2023 15:54
Fulya Turhan kaza da can verdi
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri de meydana gelen trafik kazasında bir kadın hayatını kaybetti.

Kaza dün akşam saatlerinde meydana geldi.Kazada Fulya Turhan adlı kadın hayatını kaybetti..

Kayseri’de otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada genç kız yaşamını yitirdi. Kaçan sürücü ise polis ekiplerince aranıyor.
Kaza, dün akşam saatlerinde Kocasinan Bulvarı üzerinde meydana geldi. Aracın çarptığı Fulya Turhan kazanın etkisiyle savruldu. Çevredekiler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kıza ilk müdahaleyi gerçekleştirerek Erciyes Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Genç kız yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ekipleri kazaya karışan sürücüyü arama çalışmaları başlattı.
Talihsiz kızın cenazesi ise bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Şıhlı Mezarlığında defnedildi.

Develi Şıhlı Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nden yapılan duyuruda Mahallemiz Halkından Rahmetli Ünal TURHANIN kızı Fulya TURHAN vefat etmiştir cenazesi Şıhlı mahallesinde defnedilecektir merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz “dendi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.