DOLAR 32,3908 -0.15%
EURO 34,7843 0.1%
ALTIN 2.437,66-0,03
BITCOIN 2021250-2,35%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ERKİLET’TE İLK YAZ KURSU HEYECANI

ERKİLET’TE İLK YAZ KURSU HEYECANI

ABONE OL
Haziran 25, 2023 11:55
ERKİLET’TE İLK YAZ KURSU HEYECANI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Erkilet temsilciliği faaliyetlerine bir yenisini ekliyor. Çocuk ve gençler tarafından ilgiyle kullanılan temsilcilikte yaz etkinlikleri heyecanı yaşanıyor.

AGD Erkilet Temsilcisi Mahmut Sami Durmaz, “Yaşlılarımız bizi Milli Gençlik Vakfı’ndan tanıyor, gençlerimiz bizi Anadolu Gençlik Derneği olarak biliyor. Bu bize karşı güzel bir teveccüh oluşturuyor. Bizlerde 3 senedir gençlerimiz ile çok kıymetli çalışmalar yaptık. Kadın kollarımızın, çocukların, gençlerin, büyüklerin ayrı ayrı programlarını icra ediyoruz. Bereketli çalışmalarımızı bu yaz dernek merkezimizde düzenleyeceğimiz yaz etkinlikleri ile sürdürme kararı aldık. Yoğun bir kayıt dönemi geçirdik. Bunun neticesinde bayram sonrasında yaz etkinliklerimize başlıyoruz.” açıklamasında bulundu.

ERKİLET HALKI BİZİ SEVDİ, BİZ ERKİLETİ SEVDİK

Yaz etkinlikleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Mahmut Sami Durmaz, “9 -14 yaş arası gençlerimiz ile 4 ağustos’a kadar sürecek bir dönem olacak. Sosyal etkinlikler ile ahlak ve maneviyat çerçevesinde güzel işlere imza atacağız. Hazırlıklarımızda sona geldik. Gençlerimizle birlikte süreci yürütüyoruz. Erkilet’te bu anlamda müstesna bir yapı var. Erkilet halkı bizi sevdi, biz Erkileti sevdik. Bize gösterilen ilginin karşılığını vermek için elimizden gelenin fazlasını da yapacağız.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.