DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Kayseri

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

En Güzel Buzağı ve Kuzu

“En Güzel Buzağı ve Kuzu” Yarışması Birincilerini Seçti İl Müdürü Mustafa ŞAHİN; bu tür yarışmaların farkındalık oluşturması açısından önemli olduğunu, kârlı bir hayvancılık için “OT olmadan ET olmaz” İlkesi ile hareket edilmesi ve kaba yem üretimine ağırlık verilmesi gerektiğini belirtti. Dereceye giren yarışmacıların her birine 5 dekar alanda üretim yapmak için İl Müdürlüğü olarak Yem Bezelyesi tohumu hediye edildi.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 20:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hayvancılıkla uğraşan çiftçilerimizin katıldığı ‘’En Güzel Buzağı ve Kuzu’’ yarışması gerçekleştirildi. Yarışmada dereceye giren kuzu ve buzağı sahiplerine ödülleri takdim edildi.
Programa Belediye Başkanı Halit TAŞYAPAN, İlçe Kaymakamı Fatih BAYRAM, Tarım İl Müdürü Mustafa ŞAHİN, İlçe Tarım ve Orman Müdür Vk. Salih BEKTAŞ, Ziraat Odası Başkanı Hamza İKİZ ve çiftçilerimiz katıldı.
Belediye Başkanı Halit TAŞYAPAN ‘’Böylesi güzel bir yarışma ilçemizde ilk defa yapılıyor üretime vesile olsun inşallah. Buzağı ve Kuzu kategorilerinde dereceye giren hemşehrilerimi tebrik ediyorum’’ dedi

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.