DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20733581,39%
Kayseri
21°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

CEBECİ GÜVEN TAZELEDİ

KAYSERİ,(BGC)-İstanbul’da Develi ve Yöresi Kültür Yardımlaşma Derneği’nin 18'inci genel kurul toplantısında mevcut Başkan Orhan Cebeci güven tazeleyerek yeniden dernek başkanı seçildi.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 06:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Develi Ve Yöresi Kültür Yardımlaşma Derneği’nde Orhan Cebeci Güven Tazeledi

KAYSERİ,(BGC)-İstanbul’da Develi ve Yöresi Kültür Yardımlaşma Derneği’nin 18’inci genel kurul toplantısında mevcut Başkan Orhan Cebeci güven tazeleyerek yeniden dernek başkanı seçildi.

İstanbul’da Develi ve Yöresi Kültür Yardımlaşma Derneği’nin 18’inci genel kurul toplantısı yapıldı. Toplantıda mevcut Başkan Orhan Cebeci güven tazeleyerek yeniden dernek başkanı seçildi. 18. Genel Kurul toplantısına katılan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar “Dostluk ve kardeşlik içerisinde, Develililere yakışır yaptığımız genel kurul toplantısında Orhan Cebeci Ağabeyimiz hemşerilerimizin teveccühü ile güven tazeleyerek yeniden dernek başkanı seçilmiştir. Orhan Cebeci Ağabeyimi ve yönetimini tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum. 500 öğrencimize burs veren, kalbi her daim Develiyle atan İstanbul Develi ve Yöresi Kültür Yardımlaşma Derneğimizin bu birlik ve beraberliğinin daim olmasını diliyor, Develi Belediyesi olarak bizler de her daim destekçileri olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum” açıklamalarında bulundu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.