DOLAR 32,3037 -0.18%
EURO 34,8242 -0.1%
ALTIN 2.396,520,14
BITCOIN 20615280,82%
Kayseri

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

Çalışanlara Hukuki Destek ve Danışmanlık Hizmeti

Sağlık İşçileri Sendikası’ndan Sağlık Çalışanlarına Hukuki Destek ve Danışmanlık Hizmeti KAYSERİ,(BGC)- Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası, kamuda ve özel sektörlerde çalışan sağlık ve sosyal hizmetler iş kolundaki üyelerine anayasal haklarını daha iyi bilmeleri ve iş yerlerinde iş barışının sağlanması için hukuki destek ve danışma hizmeti vereceğini açıkladı.

ABONE OL
Eylül 25, 2022 07:02
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’ye Türk- İş Konfederasyonu bağlı Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası kuruldu. Bu kapsamda kurulan sendikada, sağlık çalışanlarına hukuki destek ve danışma hizmeti vereceklerini söyleyen Türkiye Sağlık İşçileri Sendikası Kayseri Şube Başkanı Soner Salcanlıer, “Sendikamız her geçen gün örgütlülüğünü güçlenmeye devam ediyor. Kamuda ve özel sektörlerde çalışan sağlık ve sosyal hizmetler iş kolundaki üyelerimize anayasal haklarını daha iyi bilmeleri ve iş yerlerinde iş barışının sağlanması hukuki destek ve sendikal danışmanlık hizmeti vereceğiz. İstişarelerin yapabileceği, gerekli adımların atabileceği bir aile ortamı oluşturduk. Burada sen ben yok, biz varız tüm kamu ve özel sektörde çalışan sağlık, sosyal hizmetler iş kolundaki emekçilerimizi sendikamız şubesine bekliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.