DOLAR 32,3984 -0.14%
EURO 34,7481 -0.01%
ALTIN 2.432,72-0,23
BITCOIN 2017284-2,68%
Kayseri
18°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BÜYÜKKILIÇ, GENÇ MÜSİAD GENEL KURULU’NA KATILDI

BÜYÜKKILIÇ, GENÇ MÜSİAD GENEL KURULU’NA KATILDI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Genç Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin 14. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Bir düğün salonunda gerçekleşen, saygı duruşu, İstiklal Marşı okunması ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan genel kurulda Başkan Büyükkılıç önderliğinde Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yılda yaptığı yatırım ve hizmetlerin anlatıldığı sinevizyon gösterisi de izletildi

ABONE OL
Eylül 25, 2022 10:21
BÜYÜKKILIÇ, GENÇ MÜSİAD GENEL KURULU’NA KATILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

irbirinden önemli projelerin ve yatırımların yer aldığı tanıtım videosunun izlenmesinin ardından sunucunun ‘Biz izlerken yorulduk, başkanımız çalışırken yorulmadı’ diyerek, gönül belediyeciliğinin en güzel örneklerini sergileyen Başkan Büyükkılıç’ı kürsüye davet etti.

Başkan Büyükkılıç, genel kurulda yaptığı konuşmada, “MÜSİAD’ımıza yakışır bir şekilden nezih bir ortamda yapılan genel kurulun hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Gençlerin peşinden koşmak kolay değil, onun için icraatlarımızı hızlı bir şekilde sayarak peşinizden yetişmeye çalışıyoruz, sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Biz mazeret üretmiyoruz, değerli bakanlarımızla, milletvekillerimizle, teşkilatlarımıza, en önemlisi dava, yol arkadaşı olmaktan onur duyduğumuz Sayın Cumhurbaşkanımız ve kıymetli ekibiyle, 16 ilçe belediye başkanıyla el ele vermek suretiyle yolumuza devam etmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.