DOLAR 32,5398 0.26%
EURO 34,9760 0.49%
ALTIN 2.436,59-0,07
BITCOIN 2057520-0,50%
Kayseri
25°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

X
BBP’Lİ YILDIRIM”TALAS’TA ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

BBP’Lİ YILDIRIM”TALAS’TA ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

ABONE OL
Mart 13, 2024 14:33
BBP’Lİ YILDIRIM”TALAS’TA ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi İş Dünyası’ndan Sorumlu  İl Başkan Yardımcısı Tuğrul Yıldırım, 38 DATA TV’de Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in ”Seçime Doğru” Programına konuk oldu .Yıldırım programda Uludaşdemir’in sorularını yanıtladı.Yldırım , ” Talas’ta sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız, ” dedi.

 

Yıldırım, ”Yaklaşık 5 aydır aktif bi şekilde Büyük Birlik Partisi içerisinde il başkan yardımcılığı olarak görev yapmaktayım” , dedi.Yıldırım  Talas ‘ta kazanacağız diye bu mücadeleye girdik, çok iyi çalışıyoruz, çok hızlı çalışıyoruz .Belediye Başkan adayımız Hakan Bey en son açıklanan adaylardan birisi oldu ama 3 haftalık gibi bi süreç kaldı.Talas’ın nerdeyse bütün her tarafına dokunduk en mecra köyünden Talas’ın merkezindeki merhaba diyip elini tutmadığımız hiçbir esnaf kalmadı şu ana kadar” dedi.

YILDIRIM, ” SAHADA GÖRDÜĞÜMÜZ İLGİ SANDIĞA YANSIYACAK”

Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yardımcısı Tuğrul Yıldırım, ”İnsanların dertlerini dinledik vatandaşla iç içe olduk, onlarla dertleştik, çay içtik sohbet ettik.
Gerçek anlamda Büyük Birlik Partili olmanın vermiş olduğu bi artımız da var bizim sahada.İnsanlar bizi gördüğü zaman Büyük Birlik Partisi belediye başkan adayı çıkarmış,Talas’ta diye bizi bağrına basıyolar inşallah bu sandığa da yansır.Başkanımı ben çok uzun süredir tanırım biz Talas’a belediye başkanlığı adaylığı için kendisine gittiğimizde sağ olsun bizi kırmadı.Bu zamana kadar normal kendi halinde işinde gücünde iyi bi aile babası olarak hayatına devam etti .Siyaset de hiçbir şekilde uzaktan yakından bi bağ olmayan insan getirdik.Gerçekten tertemiz bi adayımız var ve eminim bunu da bütün samimiyetimle söylüyorum belediyenin kapısına sabahleyin girerken orda bi sigara paketi ya da çay bardağı gördüğü zaman onu kaldırıp çöpe atabilecek şekilde bi belediye başkan adayımız var.Çıktık yola inşallah alnımızın akıyla burdan çıkarız inşallah” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.