DOLAR 32,5123 0.19%
EURO 34,9707 0.42%
ALTIN 2.440,710,10
BITCOIN 2052653-0,08%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BBP’Lİ TAŞPINAR ”TALAS’TA BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERİMİZ ”

BBP’Lİ TAŞPINAR ”TALAS’TA BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERİMİZ ”

ABONE OL
Mart 13, 2024 14:01
BBP’Lİ TAŞPINAR ”TALAS’TA BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ GENÇLERİMİZ ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar; 38 DATA TV’ye konuk oldu.”Seçime Doğru” programında Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtlayan Taşpınar,projelerini açıkladı.

 

Büyük Birlik Partisi Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar,”Projelerimiz arasında ilkkez söylemiştik, gençlik ve spor tesisleri özellikle öğrenciler için kütüphane,etüt merkezleri olacak.Sadece Talas’ta bi yerde var yani o da saat 18:00 ‘de kapanıyor.Biz bunu yoğun olan bölgeler Mevlana bölgesinde 2 tane ve  Bahçelievler’de kütüphaneleri arttırıp çocuklara daha rahat daha güvenli şekilde eğitim için spor kompleksi de düşünüyoruz.
Voleybol sahası,futbol sahası ,hentbol sahası gerekli.Özellikle yüzme havuzları çünkü ilçede sadece 2 tane yüzme havuzu var .Spor tesisleride yetersiz geliyor ,sinema salonları yapılacak. Talas’taki vatandaşlar sinemaya gitmek için çarşıya iniyorlar.Bu spor tesisin içinde sinema salonunu da düşünüyoruz.

Talas’da altyapı sorunu var ,onların haricinde bayanlar için kooperatif kurmayı düşünüyoruz.Kooperatifi de terzi olarak dikim şeklinde olacak. İstanbul’da bayağı yoğun olan bir şey ve terzicilik mesleğini Talas’ta da geliştirmeyi düşünüyoruz.Pazaryerleri de biraz genişletip kapalı hale getirip kışın  vatandaş ile pazarcı olanları , özellikle esnaflar ile vatandaşlar da soğukta bayağı etkileniyor. Yazın da sıcakta etkileniyor bu pazaryerlerini kapalı yapmayı düşünüyoruz.
Talas’ın otopark sorunu var, ulaşım sorunu var, yüksek binalardan dolayı otopark sorunu oluyor haliyle yol kenarlarına koyuyolar.Bu ciddi kazalara neden olabiliyor .Katlı otopark düşünüyoruz.Bazı toplu buluşma alanlarına.En büyük projemiz Ali Dağı’na merdivenle çıkacağız.Araları yeşillendirip merdivenden belli kesimlere kadar dinlenme tesisleri olacak, oturup manzarayı izleyebileceğiniz yerler olacak.Yukarıya kadar, zirveye kadar merdivenle çıkaracağız inşallah.

ENÜSTRİYEL KENEVİR ÜRETİMİ VE ÖĞRENCİLER İÇİN YURT DÜŞÜNÜYORUZ

Üniversite öğrencileri için yurt projemiz var, normalde yurtlar 2+1 3+1 tek kişilik halinde güvenli sosyal güvenliği olan güvenli olacak şekilde yurtlar yapmayı düşünüyoruz.Daha rahat çalışabilecekleri ortamlarda ders çalışabilecekleri ortamlarda köylerde tarım hayvancılık ön planda.Endüstriyel kenevir kenevir deyince vatandaşlar yanlış anlamasınlar bu endüstriyel kenevir yani bunun 25 binden fazla üründe ham madde olarak kullanılıyor.Bölgelerde ekolojik lif amaçlı olarak da kullanılıyor.Halka hizmet için vatandaşa hizmet için iyi anlamda belediyecilik için birebir belediyecilik için Büyük Birlik Partisi diyorum” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.