DOLAR 32,5429 0.29%
EURO 34,9125 0.33%
ALTIN 2.444,740,28
BITCOIN 20710380,73%
Kayseri
25°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
INOVDER Yeni Dernek Binası açıldı

INOVDER Yeni Dernek Binası açıldı

ABONE OL
Mart 10, 2024 17:49
INOVDER Yeni Dernek Binası açıldı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

İnovatif İş İnsanları Derneği (INOVDER) Yeni Dernek Binası açılışı yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Kuruluşundan beri adından sıkça söz ettiren İnovder açılışına yoğun ilgi ve katılım sağlandı. Açılışta bir çok önemli siyasi isimler, Kayseri ekonomisine önemli katkılar sunmuş iş insanları, Danışmanlık ve Eğitim alanlarında faaliyet gösteren Psikoayna ve Sarı Psikoloji gibi merkezlerin temsilcileri bir araya geldi.

“INOVDER’in Anadolu’nun ticari merkezi niteliğindeki Kayseri’nin sanayicilerine, girişimcileri ve yatırımcılarına rehberlik edilmesi, ticari faaliyetlerde yaşanan sorunlara yönelik çözüm üretilmesi adına 2022 yılında kurulan yenilikçi bir kuruluş olduğunu ifade eden INOVDER Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Esad Talo, “Teşkilatlanma yapısında 17 temsilciliği barındıran, her bir temsil makamının hedefleriyle, yıllık plan çerçevesi içerisinde icrasını gerçekleştirecek programlarıyla şehrine örnek bir yapıdır. INOVDER’in önemli çalışmalarında yatan asıl neden, bulunduğu çatının değerini bilen, yaptığı çalışmaların önemini bilen ve en önemlisi de derneğine inanan dava adamlarıyla şehrine, ülkesine katma değer üretmek isteyen dert sahibi insanlardan oluşmasıdır. Bu vesileyle INOVDER’e gönül veren, taş üstüne taş koyan her bir kardeşimize şükranlarımızı sunuyoruz, hayalimiz INOVDER’dir” dedi.

Açılış törenine; TBMM Millî Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Saadet Partisi Kayseri Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, odaların yönetim kurulu üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve iş insanları katıldı.
INOVDER gibi oluşumları ve girişimleri desteklediklerini belirten Milletvekili Hulusi Akar, “Burada göstereceğiniz başarılar yalnızca Kayserimizde değil, bütün ülkemizin başarısı olacak. Bu konuda sergilemiş olduğunuz gayretten ve yapılan çalışmalardan dolayı sizleri kutluyoruz” diye konuştu.

İNOVDER’in görkemli açılışı ve üreten yapılanmaları, şehrimizde gerçekleştirecekleri faaliyetlere güçlü ve kararlı katkılar sağlamaya odaklanırken, her üye kendi vizyonu ve iş başarılarıyla derneğe ilerleyen günlerde farklı alanlarda yenilikler getirmeyi hedefliyor.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.