DOLAR 32,3828 -0.31%
EURO 34,7371 -0.26%
ALTIN 2.400,26-0,91
BITCOIN 18699851,37%
Kayseri
16°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
BBP TALAS İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI

BBP TALAS İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI

ABONE OL
Mart 7, 2024 17:03
BBP TALAS İLÇE BAŞKANLIĞI AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

BBP Kayseri Talas İlçe Başkanlığı  düzenlenen törenle açıldı.Talas İlçesi Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen açılışa partililer yoğun ilgi gösterdi.

Talas ilçe Teşkilatı  açılışına BBP İl Başkanı Erkan Demirci,Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar,Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ercan Yozgat,Alperen Ocakları il başkanlığı yöneticileri ve partililer katıldı.

Yoğun ilgi gösterilen açılışta konuşan BBP İl Başkanı Erkan Demirci,açılış ve adaylık beratını Taşpınar’a takdim ederek ,Talas’da başarılı ve çalışkan bir adayla halkın karşısına çıktıklarını ifade etti.İlçedeki bir çok sorunu kendi adayları sayesinde çözeceklerini , yıllardır çözüm üretemeyen iktidarın artık gideceğini , belediyede çalışmalarındaki değişimin ise ilk günlerde farkedileceğini sözlerine ekledi.

BBP Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar ise konuşmasında, ilçede ilk kez teşkilat açılışının kendi adaylıklarına kısmet olduğunu ifade etti.Başta trafik,ulaşım,yatay mimari,konut,otopark ve kırsal mahallelere hizmet konusundaki eksikleri kendi döneminde çözeceğini söyleyen Taşpınar,kendine bu adaylığı layık gören partisine teşekkür etti.Üniversite öğrencileri,kadınlar ve gençler için ayrı ayrı proje hazırladıklarını belirten BBP Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar , parti oy oranlarında rekor yükseliş olduğunu ve bu oyların ilk tercihlerde kendilerine döndüğünü sahada gözlemlediklerini sözlerine ekledi.

Melikgazi Belediye Başkan Adayı Ercan Yozgat,ve BBP Talas İlçe başkanı da açılışta BBP Talas Belediye Başkan Adayı Hakan Taşpınar’a başarılar diledi.Açılışta ayrıca ilçe beratı ve yönetim tahsis belgesi Talas ilçe teşkilatı yöneticilerine teslim edildi.

 

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.