DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN 20400426,15%
Kayseri
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X

ASKON: “KARARDA BİRLİK TOPLUMDA MESAFE”

Ali Özcan, “Okulların açılmasına kısa bir süre kaldı. Bu gidişat hepimizi endişeye sevk ediyor. Bir an önce bu durumun kontrol altına alınması şart. Bizler iş adamları olarak çalıştırdığımız yerlerde özeni en üst safhaya çıkardık, daha da ötesine geçmeye çalışıyoruz. Önce sağlık diyerek pandemi döneminde alınan tüm kurallara uyuyoruz. Kayseri’de onlarca kamu kurum ve kuruluşuna ücretsiz maske takdim ettik. Bu duruma dikkat çekmek için faaliyetlerimize devam edeceğiz. Kayseri insanı 15 gün gerekmedikçe dışarı çıkmazsa bu artış engellenecektir. Bunun içinde tedbirler artırılmalıdır. Herkesi kurallara uymaya davet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

ABONE OL
Eylül 24, 2022 11:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ASKON Kayseri başkanı Ali Özcan salgının son haftada en çok arttığı illerden birinin Kayseri olduğunu belirtti. Özcan, “İş dünyasına hâkim bir konumda olmamız dolayısıyla Covid-19 nedeniyle yaşanan sürecin etkilerini net olarak görüyoruz. Çok sayıda vatandaşımızda bu virüs görülüyor ve maalesef bu süreç azalmıyor. Bunun için uygulanacak tedbirler artırılmalı. İl hıfzıssıhha kurulumuzun almış olduğu kararlar toplum nezdinde yayılmalıdır. Şimdiki zaman diliminin herkesin dikkat etmesiyle atlatılabilecek hassas bir dönem olduğunu söylememiz lazım. Bunun için azami dikkat şart. Bu illetten toplum olarak kurtulmamız kararda birlik toplumda mesafe ile mümkündür.” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.