DOLAR 32,5445 0.25%
EURO 35,1506 0.64%
ALTIN 2.438,230,00
BITCOIN %
Kayseri
21°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

X
ARIKAN,”38 DATA TV’DE PROJELERİNİ AÇIKLADI

ARIKAN,”38 DATA TV’DE PROJELERİNİ AÇIKLADI

ABONE OL
Şubat 29, 2024 16:50
ARIKAN,”38 DATA TV’DE PROJELERİNİ AÇIKLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan,38 DATA TV’de program konuğu oldu.Seçime Doğru programında Genel Yayın Yönetmeni Duygu Uludaşdemir’in sorularını yanıtlayan Arıkan, Kayseri’de yapacağı projeleri ve hizmetleri anlattı.

Arıkan,Kayseri halkının kendilerine büyük teveccühü olduğunu belirten SP Kayseri milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan,geçen hafta açıkladıkları projelerin iktidar partisi adayı tarafından kopya edildiğini söyledi.Başkan olduğu takdirde belediye imkanları ile siyaset yapmayacağını belirten Arıkan,”Ahlaki manada Kayseri çöküş yaşıyor dedi.

BELEDİYELERE YENİDEN MİLLİ GÖRÜŞ HAKİM OLACAK

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan programda,” Kayseri de yoksul bilgi bankası oluşturacağız.İhtiyaç sahibi insan çok.Hayırseverleri doğru kişilere yönlendireceğiz.Sancaktepe Mahallesi tapu sorunu konusunda 90’lardan beri sorun çözülmüyor.9 aydır milletvekiliyim.Hiç bir sorunu atlamayacağız.Orasının sorununu biz çözeceğiz.Her insana eşit muamele edilseydi ben aday olmazdım.Her mahallelerde hane ve işyeri ziyaretleri yapıyoruz.Heryerde sorun ve dert yumağı oluşmuş.Kayseri’nin en acil sorunu eski kayseri’nin geri gelmesi.Eski komşuluk yok maalesef , bu şehri yaşanan bir şehir hale getirmemiz gerekiyor ve genöler bu şehirde yaşamak istemiyor” dedi.

KAYSERİ’DE ULAŞIM SORUNU VAR

Arıkan,”Kayseri de özellikle Sivas Caddesi,Çevreyol,Kartak Kavşağı başta olmak üzere,Gesi,Erkilet,DSİ kavşaklarında ciddi sorun var.Eski başkan döneminde hazırlanan raporlar var.Niçin bu rapor değerlendirilmiyor.15 Temmuz bulvarı 6 yılda tam anlamıyla açılmadı.Güney Çevreyolu 20 yıldır yapılmadı.Kayseri üvey evlat muamelesi görüyor.Hızlı tren konusunda bu işin acilen yapılması gerekiyor.Toplu taşıma masarfları çok yüksek.Bunu azaltmamız gerekiyor.Hava kirliliği konusunda hiçbirşey yapılmadı.Hava akımına göre imar yapılması gerekli”.

TOPLU TAŞIMA GENÇLERE ÜCRETSİZ OLACAK

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan , ulaşım gençlere ücretsiz olacak.Bilboard belediyeciliği yapmayacağız.Yapılan hizmetler konusunda işi ehline vereceğiz.Şeffaf ve katılımcı olacağız ” dedi.

En az 10 karakter gerekli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.